Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Miercuri, 27 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

21 Septembrie 2021
Vizualizari: 198
Comentează add

Replici între premier și liderul deputaților USR PLUS privind vaccinarea

radiojurnal

   Foto: facebook/Ro Vaccinare.

Premierul Florin Cîţu i-a acuzat din nou pe cei de la USR PLUS pentru colaborarea cu AUR, o formaţiune care a acţionat şi acţionează împotriva vaccinării anti-Covid.
 
Premierul a spus că parlamentarii USR PLUS nu au nicun cuvânt critic la adresa AUR şi că ar tranzacţiona sănatatea românilor pentru voturile din parlament la moţiunea de cenzură.
 
La scurt timp a venit şi replica de la liderul deputaţilor USR PLUS, Ionuţ Moşteanu. El a declarat ca premierul Florin Cîţu ar fi singurul responsabil pentru eşecul campaniei de vaccinare şi pentru rata mare de infectare.
 
A mai spus că îl aşteaptă pe primul-ministru în Parlament cu explicaţii pentru modul în care a gestionat răspunsul la pandemie.
 
Ionuţ Moşteanu: USR PLUS de la început a susținut această campanie. Ne-am vaccinat, am spus public că trebuie să ne vaccinăm, am făcut o campanie de vaccinare separat, din inițiativa partidului, am stabilit condiții clare de participare la evenimentele USR PLUS - acum am avut Comitet Politic în care am primit numai colegi vaccinați -, avem congres în care am anunțat de două luni de zile că primim numai colegii vaccinați. Pe de altă parte, Florin Cîțu în lunile astea a luat numai decizii contradictorii și, pe bună dreptate, lumea n-a mai înțeles nimic, când e cazul să ne relaxăm, când e cazul să nu ne relaxăm.
 

Etichete florin cituionut mosteanuvaccinare(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live