Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINAL - continuare Luni, 27 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

9 Octombrie 2016
Vizualizari: 755
Comentează add

Proiectul Repatriot

Repatriere prin antreprenoriat

radiojurnal

 

Proiectul Repatriot, de repatriere prin antreprenoriat, a reunit în această săptămână la Bucureşti oameni de afaceri din ţară şi din străinătate, pentru a-i încuraja pe cei din Diaspora să investească în România.

Peste 30 de antreprenori de succes care activează în România susţin proiectul, în cadrul căruia oferă consiliere şi informaţii pentru a putea accesa rapid oportunităţile de afaceri din ţară. Iar domeniile în care pot acţiona sunt numeroase, spune Ramona Chirilă, directorul executiv al organizaţiei Repatriot.  

Ramona Chirilă: "Sunt câteva domenii din care aceştia provin cu preponderenţă. Primul pe care l-aş menţiona este categoric cel IT şi tehnologie. IT-ul reprezintă şi este recunoscut ca fiind principala oportunitate oferită de România în acest moment.

În acelaşi timp, foarte mulţi dintre investitorii prezenţi sunt interesaţi de domeniul construcţiilor şi real estate, de domeniul agriculturii, energetic, medical şi sanitar. Avem câteva persoane care doresc să îşi extindă afacerile şi în România şi se gândesc la următorii paşi concreţi din acest sens." 


Etichete RepatriotRamona ChirilaantreprenoriatITtehnologieafaceri

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live