Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Vineri, 03 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Atena Teognoste

23 Septembrie 2013
Vizualizari: 1935
Comentează add

Circulaţia rutieră va fi restricţionată pe câte o bandă pe sens. Ca urmare a lucrărilor, linia 1 de tramvaie va fi reorganizată pe doua secţiuni.

Reparaţii la Pasajul Muncii din Capitală

atena-teognoste

Lucrări la Pasajul Muncii. Foto: Atena Teognoste

Pasajul Muncii din Capitală va intra în reparaţii începând de luni 23 septembrie, ora 5 iar circulaţia rutieră va fi restricţionată pe câte o bandă pe sens.

Primăria Capitalei transmite că lucrările la Pasajul Muncii vizează consolidarea structurii de rezistenţă a podului, refacerea hidroizolaţiei, lucrări de arhitectură dar şi modernizarea liniei de tramvai şi a carosabilului de deasupra pasajului.

Regia de Transport Bucureşti informează că datorită acestor lucrări, linia 1 de tramvaie va fi reorganizată pe doua secţiuni.

Secţiunea Şos. Şerban Vodă-Calea Vitan cu întoarcere pe Calea Dudeşti şi secţiunea Şos.Viilor-Pasajul Basarab, cu întoarcere la Piaţa Iancului.

Pentru preluarea fluxului de călători de pe tronsonul Calea Dudeşti – Piaţa Iancului, RATB va prelungi traseul liniei de autobuze 634, de la intersecţia Şos. Mihai Bravu/Str. Baba Novac pe Şos. Mihai Bravu pâna la Bucur Obor.

Abonamentele eliberate pentru linia 1 de tramvai vor fi valabile pe noua linie specială 634 care va purta inscripţia "Romprim-Sos. Mihai Bravu- Piata Obor".
 


Etichete Ştiri BucureştipasajPiaţa Munciireparaţiitransporttramvaicirculaţie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live