Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Marţi, 24 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dana Costea

28 Mai 2011
Vizualizari: 1791
Comentează add

Premierul Emil Boc a declarat că, fără reforma administraţiei şi reorganzarea administrativă, România nu va mai avea acces la fonduri europene, din 2013.

Reorganizarea administrativă, "necesară"

dana-costea

Premierul Emil Boc.

Premierul Emil Boc a declarat că, fără reforma administraţiei şi reorganzarea administrativă, România nu va mai avea acces la fonduri europene, din 2013.  

"Nu facem reorganziare administrativă, nu primim bani de la Uniunea Europeană. Ne place să stăm în actuala structură, pe care o avem din 1968, vom fi în continuare neperformanţi, clientelari ca structură administrativă şi incompatibili cu ceea ce se vorbeşte în Europa. De aceea, această reformă pe verticală a statului nu mai poate fi amânată", a declarat premierul.  

El a mai amintit că banii luaţi de la Fondul Monetar Internaţional, Banca Mondială şi Comisia Europeană, s-au dus în finanţarea deficitului bugetar.

Emil Boc a participat, la Băile Felix, la lucrările celei de-a IV-a Reuniuni a Asociaţiei Naţionale a Prefecţilor şi Subprefecţilor.

Premierul a prezentat priorităţile Guvernului, pe termen scurt, mediu şi lung, şi a cerut o vigilenţă maximă, asupra licitaţiilor.

Primul ministru a criticat programul economic prezentat vineri, de USL, despre care a spus că reprezintă doar promisiuni cu scop electoral, care nu pot fi respectate, decât prin readucerea ţării într-o criză economică profundă.


Etichete Emil BocFMIbanicrizăîmprumutdeficit bugetar

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live