Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 28 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

Prietenii de la 10

4 Noiembrie 2016
Vizualizari: 1282
Comentează add

Unul dintre cei mai renumiţi chirurgi ai României, prof dr.Mircea Beuran a fost invitatul de astăzi al Danielei Mihai şi al lui Ionuţ Dragu.

Renumitul profesor doctor chirurg Mircea Beuran susţine taxa radio-tv

prietenii-de-la-10

Unul dintre cei mai renumiţi chirurgi ai României, prof. dr. Mircea Beuran a fost invitatul de astăzi al Danielei Mihai şi al lui Ionuţ Dragu.

El a povestit Prietenilor de la 10,despre cele mai valoroase  si importante momente din cariera sa de medic,mărturisind că cele mai frumoase mulţumiri sunt acele "apeluri pe care le primeşte după ani şi ani de la foştii pacienti, sau urările venite în perioada sărbătorilor".

Întrebat ce părere are despre taxa radio-tv, prof. dr. Mircea Beuran a spus că este "patriotic să susţinem tot ce românesc, respectiv Radio România şi TVR". El a adăugat că a crescut cu Radio România, îl iubeşte şi apreciază şi oriunde s-ar afla ascultă postul public de radio.

Daniela Mihai
: În această zi, "Clubul prietenilor de la 10:00" se deschide pentru dl profesor doctor Mircea Beuran. Radioul românesc a sărbătorit recent, pe 1 noiembrie, 88 de ani de existenţă. Suntem convinşi că Radioul a reprezentat un punct de reper şi pentru dvs şi mi-ar plăcea să cred că Radioul a fost şi un prieten. Dle Mircea Beuran, pentru noi, jurnaliştii de la Radio, taxa radio este de fapt un garant al libertăţii noastre profesionale. Dvs cum percepeţi această sumă de 2,5 lei/lună?

Mircea Beuran: Îl înţeleg cum îl înţelegeţi şi dvs. În primul rând, cred că este patriotic să susţinem încă tot ce este încă românesc. Şi cred că avem puţine lucruri care ne mai aparţin. Şi atunci, îndemnul meu este să susţinem în continuare Radioul, Televiziunea naţională, pentru că avem nevoie de ele. De fapt, din cât umblu eu, şi ascult tot timpul postul de radio al dvs, este unica sursă care dă evenimentul aşa cum este el şi ţi-l oferă să ţi-l judeci singur, faţă de alte lucruri, pe care n-am de ce să le discut acum, dar mă aliniez celor care susţin taxa pentru Radio.


Etichete taxa radio-tvmircea beuran

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live