Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Miercuri, 18 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 Octombrie 2017
Vizualizari: 470
Comentează add

Premierul a discutat, astăzi, din nou, despre remaniere cu preşedintele Klaus Iohannis.

Remanierea guvernamentală, discutată în Comitetul executiv al PSD

radiojurnal

   

Conducerea extinsă a PSD urmează să se reunească în această după-amiază, pentru a decide în privinţa solicitării premierului de a schimba o parte dintre membrii cabinetului său.

Mihai Tudose are o listă cu cel puţin trei miniştri pe care nu îi mai doreşte în Guvern, iar ieri a spus, încă o dată, că vrea să renunţe la cei care creează probleme de imagine şi de credibilitate la Bruxelles, cu referire la vicepremierul Sevil Shaidehh şi la ministrul delegat pentru fonduri europene, Rovana Plumb, vizate de aşa-numitul dosar "Belina", instrumentat de DNA.

Premierul a discutat, astăzi, din nou, despre remaniere cu preşedintele Klaus Iohannis, după cum a spus acesta, la Craiova.

Klaus Iohannis: "Eu am discutat cu premierul şi mi-a prezentat opţiunile domniei sale. Eu cred că premierul e de bună credinţă şi doreşte să aibă o echipă perfomantă. Pe de altă parte, şi românii şi eu, după aproape un an de la câştigarea alegerilor, aşteptăm ca PSD-ul să vină cu nişte rezultate tangibile."

Înaintea reuniunii Comitetului executiv al PSD, este de aşteptat să aibă loc şi o şedinţă a conducerii ALDE, pentru că pe lista de remanieri s-ar afla şi ministrul pentru relaţia cu Parlamentul, Viorel Ilie.

El este membru al partidului condus de Călin Popescu-Tăriceanu şi, recent, Senatul a respins cererea DNA de începere a urmării penale pe numele său, într-un caz privind organizarea unui concurs la minister.


Etichete PSDremeniereMihai TudoseLiviu DragneaKlaus Iohannis

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live