Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA Sâmbătă, 04 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ioan Suciu

25 Februarie 2020
Vizualizari: 356
Comentează add

În punctele de trecere a frontierei din judeţul Arad-în ultimele 24 de ore-au completat chestionare aproximativ 410 persoane care au declarat că provin din regiunile afectate.

Reguli la frontieră pentru prevenirea răspândirii viruslui COVID-19

ioan-suciu

 Foto: Arhivă.

În punctele de trecere a frontierei de pe raza judeţului Arad, în intervalul 24.02.2020, ora 8-25.02.2020, ora 8, au completat chestionare aproximativ 410 persoane care au declarat că provin din regiunile afectate de coronavirus.
 
Acestea au fost îndrumate spre domiciile declarate, urmând să fie luate în evidenţă de către Direcţiile de Sănătate Publică din judeţele lor de rezidenţă şi să rămână în izolare la domiciliu timp de 14 zile.
 
Până în acest moment, nu există nicio suspiciune de apariţie a virusului pe raza judeţului Arad şi nu există persoane aflate în carantină.
 
Personalul medical de specialitate al Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului Arad, suplimentat cu personal din alte judeţe, continuă monitorizarea persoanelor care se prezintă la intrarea în ţară în toate punctele de trecere a frontierei din judeţul Arad.

Etichete COVID-19virusfrontieră

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live