Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MARI CONCERTE Marţi, 29 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Autor

Radio România Actualităţi

1 Februarie 2020
Vizualizari: 7573
Comentează add

REGULAMENTUL CONCURSULUI din cadrul emisiunilor”Între prieteni”, „La minut”, ”Obiectiv România”, „Sănătate la Băile Tușnad”.

REGULAMENTUL CONCURSULUI „Sănătate la Băile Tușnad”

radio-romania-actualitati

                               


 

REGULAMENTUL CONCURSULUI

din cadrul emisiunilor”Între prieteni”,

„La minut”, ”Obiectiv România”

„Sănătate la Băile Tușnad”

www.hoteltusnad.ro

 1. ORGANIZATOR  

SOCIETATEA ROMÂNĂ DE RADIODIFUZIUNE cu sediul în Bucureşti, str. General Berthelot, nr. 60-64, cod fiscal R.8296093, organizează în perioada 3 februarie – 24 aprilie 2020 un concurs cu premii prin intermediul postului Radio România Actualităţi.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica conceptul şi formatul concursului ori de câte ori consideră necesar acest fapt sau de a întrerupe concursul în orice moment pe parcursul desfăşurării acestuia, aducând la cunoştinţa publicului modificările operate, înainte de intrarea acestora în vigoare, prin publicarea pe site-ul www.romania-actualitati.ro şi ataşarea Actului Adiţional modificator la Regulamentul de concurs, precum şi prin anunţuri la postul Radio România Actualităţi.

PARTENER

S.C. TUSNAD S.A. cu sediul în Băile Tușnad, str. Oltului, nr. 87, jud. Harghita, CIF: RO 4241753

 1. PERIOADA DE DESFĂŞURARE 

Concursul va începe luni 3 februarie 2020 şi se va încheia vineri 24 aprilie 2020, cu derulare în cadrul emisiunilor ”Între prieteni”, ”La minut” și ”Obiectiv România”, în perioada mai sus-menţionată după cum urmează: în cadrul emisiunii ”Între prieteni” cu difuzare în perioada  3 – 28 februarie 2020, în cadrul emisiunii „La minut” cu difuzare în perioada 2- 27 martie 2020 și în cadrul emisiunii ”Obiectiv România” cu difuzare în perioada 30 martie - 24 aprilie 2020.

 1. DREPTUL ŞI CONDIŢII DE PARTICIPARE

Concursul este adresat tuturor persoanelor fizice care au împlinit 18 ani până la data de 3 februarie 2020. Nu au dreptul să participe salariaţii, rudele până la gradul doi, colaboratorii cu contract ai organizatorului concursului, ai Sponsorului care asigură premiile şi orice alte persoane care au legatură directă cu acest concurs. 

 1. CONCEPTUL – CONCURS INTERACTIV  

 1. Concursul se desfăşoară în perioada 3 februarie - 24 aprilie 2020, de luni până vineri, în cadrul emisiunilor ”Între prieteni”, ”La minut” și ”Obiectiv România” care se difuzează la Radio România Actualităţi după următorul mecanism de desfășurare:

 • pentru emisiunea ”Între prieteni”: participanții la concurs sunt invitați să asculte emisiunea, zilnic de luni până joi, în perioada 3 - 28 februarie 2020. Vinerea se va desfășura concursul propriu zis. Realizatorii vor pune o întrebare legată de un subiect dezbătut într-una dintre zilele săptămânii, de luni până joi. Alegerea zilei va fi făcută de către realizatorii emisiunii. Ascultătorii vor fi invitați să sune și să răspundă în direct la întrebarea legată de subiectul dezbătut în ziua aleasă de echipa de realizatori. Primul ascultător care oferă răspunsul corect și complet câștigă un sejur la Tușnad;

 • pentru emisiunea ”La minut”: în fiecare zi, de luni până joi, în perioada 2- 27 martie 2020, moderatorul emisiunii va comunica pe parcursul emisiunii, la anumite momente, câte un regionalism sau arhaism. Vineri, la momentul anunțat de moderator, se va deschide linia telefonică la care ascultătorii sunt invitaţi să intre în direct şi să comunice regionalismul/arhaismul difuzat într-o anumită zi. Primul ascultător care intră în direct şi comunică indiciul din ziua solicitată de moderator câştigă premiul săptămânii, un sejur la Tușnad;

 • pentru emisiunea ”Obiectiv România”: în fiecare zi, de luni până joi, în perioada 30 martie - 24 aprilie 2020, la un moment ales aleatoriu va fi difuzat un cântec românesc care va fi marcat cu un semnal sonor distinct difuzat înainte de a începe piesa - "Cântecul care te duce la Tușnad". După terminarea cântecului realizatorii emisiunii vor menționa numele interpretului/formației și titlul cântecului. Vinerea, se va desfășura concursul propriu zis. Realizatorii vor pune o întrebare legată de piesa muzicală "Cantecul care te duce la Tușnad" difuzată într-una dintre zilele săptămânii, de luni până joi. Alegerea zilei va fi făcută de către realizatorii emisiunii. După anunț, va fi difuzat referenul cântecului ales pentru concurs, după care ascultătorii vor fi invitați să sune și să răspundă în direct la întrebarea legată de piesa muzicală. Primul care oferă răspunsul corect și complet, câștigă un sejur la Tușnad.

 1. Pentru a putea participa la concurs concurenţii trebuie să asculte oricare dintre emisiunile ”Între prieteni”, ”La minut” și ”Obiectiv România” de luni până joi şi să reţină informațiile furnizate de către moderatorii emisiunilor, în fiecare zi;

 2. Un ascultător poate câştiga un singur premiu care constă într-un pachet cazare cu tratament balnear (6 nopți cazare în cameră standard cu mic dejun pentru 2 persoane) la hotelul Tușnad din Băile Tușnad, jud. Harghita, pentru toată perioada de desfăşurare a concursului, indiferent de emisiunea în care se difuzează concursul. Ascultătorii care au beneficiat de un premiu la hotelul Tușnad din Băile Tușnad, jud. Harghita în anul 2019 nu mai pot participa la concurs; 

 3. Apelurile telefonice cu răspunsurile pentru concurs vor fi gestionate de către secretariatul emisiunilor ”Între prieteni”, ”La minut” și ”Obiectiv România”;

 4. Premiul  va fi constituit doar din pachetul de servicii şi nu din contravaloarea în bani a acestuia. Câştigătorul premiului se va putea prezenta la hotelul Tușnad din Băile Tușnad, jud. Harghita pentru a beneficia de premiu, în perioada 29 martie - 30 mai 2020, în baza rezervării efectuată telefonic sau online de către acesta;

 5. Nerespectarea programării făcute cu reprezentantul hotelului Tușnad atrage după sine pierderea dreptului de a beneficia de premiu;

 6. Premiul nu poate fi cedat unei alte persoane. 

 1. VALIDAREA CÂSTIGĂTORILOR 

 1. Un ascultător poate câştiga un singur premiu care constă într-un pachet cazare cu tratament balnear (6 nopți cazare în cameră standard cu mic dejun pentru 2 persoane) la hotelul Tușnad din Băile Tușnad, jud. Harghita, pentru perioada 3 februarie – 24 aprilie 2020;

 2. La sosirea la hotel, câştigătorul va semna un proces verbal prin care se certifică calitatea de beneficiar al premiului câștigat, în perioada stabilită de comun acord cu reprezentantul hotelului Tușnad, o declarație de acord cu condițiile de prelucrare a datelor personale şi va ataşa o copie după propria(ul) C.I./B.I. prin care se atestă calitatea de câştigător. 

Important: cheltuielile de transport din localitatea câştigătorului la hotel, vor fi suportate integral de către câştigător. 

 1.   RESPONSABILITATE

Prin participarea la concurs, toţi participanţii sunt de acord şi se obligă să respecte şi să se conformeze tuturor cerinţelor şi condiţiilor impuse de ORGANIZATOR prin prezentul regulament, nerespectarea acestuia atrăgând eliminarea concurenţilor.

    

 1.  PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

În conformitate cu legislaţia în vigoare, ORGANIZATORUL este obligat să facă publice numele câştigătorilor şi premiul acordat în cadrul acestui concurs.
ORGANIZATORUL se obligă, de asemenea, să respecte prevederile legii nr.677/2001 privind protecţia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, ORGANIZATORUL se angajează să asigure confidenţialitatea datelor       personale ale participanţilor la acest concurs. Prin simpla participare la concurs şi furnizarea datelor personale, participanţii sunt de acord ca datele lor să intre în baza de date a ORGANIZATORULUI. La cererea expresă, în scris, a participanţilor, ORGANIZATORUL nu va mai folosi datele lor personale.

 

 1. TAXE

Partenerul „S.C. TUSNAD S.A”, care asigură cele 12 premii acordate de către Radio România Actualităţi în cadrul concursului difuzat în emisiunile ”Între prieteni”, ”La minut” și ”Obiectiv România” în perioada 3 februarie – 24 aprilie 2020, se obligă să reţină şi să vireze impozitul datorat pentru veniturile obţinute de către câştigători în conformitate cu Legea 571/2003 privind codul fiscal, orice alte obligaţii de natură fiscală sau de orice natură, în legătură cu acestea, fiind în sarcina exclusivă a câştigătorului.

  

 1.  FORŢĂ MAJORĂ 

În sensul acestui Regulament, Forţa Majoră înseamnă orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de către Organizator şi a cărui apariţie

îl pune pe acesta în imposibilitatea de a-şi îndeplini obligaţiile asumate prin Regulament, inclusiv, dar fără a se limita, referitor la: războaie, incendii, inundaţii, greve şi blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel. 

Dacă o situaţie de forţă majoră împiedică total sau parţial desfăşurarea concursului conform condiţiilor prevăzute în prezentul Regulament, Organizatorul va fi exonerat de răspundere pentru perioada afectată de situaţia de forţă majoră. 

 1.  LITIGII 

Eventualele dispute apărute între Organizator şi participanţii la concurs vor fi soluţionate pe cale amiabilă. Dacă soluţionarea pe cale amiabilă nu este posibilă, litigiul va fi depus spre soluţionare instanţelor competente române din Bucureşti 


Etichete concursSănătate la Băile Tușnad

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live