Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Probleme la zi (R) Joi, 30 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

3 Iunie 2022
Vizualizari: 1914
Comentează add

REGULAMENTUL CONCURSULUI din cadrul emisiunii “Obiectiv, România”, "Relaxare la Jupiter”.

Regulamentul concursului "Relaxare la Jupiter"

radio-romania-actualitati

Foto: RRA.

                               


 

REGULAMENTUL CONCURSULUI

din cadrul emisiuni “Obiectiv, România”,

 „Relaxare la Jupiter”

www.hotelolimpic.ro
 

 1. ORGANIZATOR  

SOCIETATEA ROMÂNĂ DE RADIODIFUZIUNE cu sediul în Bucureşti, str. General Berthelot, nr. 60-64, cod fiscal R.8296093, organizează în perioada 25.04 - 24.06.2022 un concurs cu premii prin intermediul postului Radio România Actualităţi.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica conceptul şi formatul concursului ori de câte ori consideră necesar acest fapt sau de a întrerupe concursul în orice moment pe parcursul desfăşurării acestuia, aducând la cunoştinţa publicului modificările operate, înainte de intrarea acestora în vigoare, prin publicarea pe site-ul www.romania-actualitati.ro şi ataşarea Actului Adiţional modificator la Regulamentul de concurs, precum şi prin anunţuri la postul Radio România Actualităţi.

PARTENER

S.C. OLIMPIC 2000 S.A. cu sediul în Jupiter, str. Brindisi, nr. 2, înregistrată la numărul Registrul Comerţului sub nr. J13/1379/1999, CIF: RO11915378.

 1. PERIOADA DE DESFĂŞURARE 

Concursul va începe luni 25 aprilie şi se va încheia vineri 24 iunie 2022, cu derulare în cadrul emisiunii “Obiectiv, România” în perioada mai sus-menţionată,

iar premiile se vor acorda în perioada 14 iunie – 14 iulie 2022.

 1. DREPTUL ŞI CONDIŢII DE PARTICIPARE

Concursul este adresat tuturor persoanelor fizice care au împlinit 18 ani până la data de 25 aprilie 2022. Nu au dreptul să participe salariaţii, rudele până la gradul doi, colaboratorii cu contract ai organizatorului concursului, ai Sponsorului care asigură premiile şi orice alte persoane care au legatură directă cu acest concurs. 

 1. CONCEPTUL – CONCURS INTERACTIV  

 1. Concursul se desfăşoară în perioada 25.04 - 24.06.2022, de luni până vineri, în cadrul emisiunii “Obiectiv, România” care se difuzează la Radio România Actualităţi în intervalul orar 16:10 – 19:00;

 2. Un ascultător poate câştiga un singur premiu care constă într-un sejur (5 nopţi cazare, all inclusiv) pentru 2 persoane, la Hotel Olimpic 4* din Jupiter, pentru toată perioada de desfăşurare a concursului; 

 3. Apelurile telefonice cu răspunsurile pentru concurs vor fi gestionate de către secretariatul emisiunii “ Obiectiv, România”;

 4. Premiul se va atribui după mecanismul de desfăşurare prezentat mai jos;

 5. Gazda concursului: realizatorul programului respectiv;

 6. Premiul  va fi constituit doar din pachetul de servicii şi nu din contravaloarea în bani a acestuia. Sejurul oferit ca premiu va fi stabilit de comun acord de către câştigător cu reprezentantul hotelului;

 7. Nerespectarea programării făcute la recepţia hotelului atrage după sine pierderea premiului;

 8. Premiul nu poate fi cedat unei alte persoane.

5.  MECANISMUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI

în fiecare zi, de luni până joi, în perioada 25.04 - 24.06.2022, la un moment ales aleatoriu va fi difuzat un cântec românesc care va fi marcat cu un semnal sonor distinct difuzat înainte de a începe piesa "Cântecul care te duce la mare". După terminarea cântecului realizatorul emisiunii va menționa numele interpretului/formației și titlul cântecului. Vinerea, se va desfășura concursul propriu zis. Realizatorul va pune o întrebare legată de piesa muzicală "Cantecul care te duce la mare" difuzată într-una dintre zilele săptămânii, de luni până joi. Alegerea zilei va fi făcută de către realizatorul emisiunii. După anunț, va fi difuzat referenul cântecului ales pentru concurs, după care ascultătorii vor fi invitați să sune și să răspundă în direct la întrebarea legată de piesa muzicală. Primul ascultător care oferă răspunsul corect și complet, câștigă un sejur la Hotel Olimpic 4*  din Jupiter.

 1. VALIDAREA CÂSTIGĂTORILOR 

 1. Un ascultător poate câştiga un singur premiu care constă într-un sejur (5 nopţi cazare, all inclusiv) pentru 2 persoane, la Hotel Olimpic 4* din Jupiter;

 2. La sosirea la hotel, câştigătorul va semna un proces verbal prin care se certifică calitatea de beneficiar al premiului câștigat, în perioada stabilită de comun acord cu reprezentantul hotelului Olimpic, o declarație de acord cu condițiile de prelucrare a datelor personale şi va ataşa o copie după propria(ul) C.I./B.I. prin care se atestă calitatea de câştigător. 

Important: cheltuielile de transport din localitatea câştigătorului la hotel, vor fi suportate integral de către câştigător. 

 1.   RESPONSABILITATE

Prin participarea la concurs, toţi participanţii sunt de acord şi se obligă să respecte şi să se conformeze tuturor cerinţelor şi condiţiilor impuse de ORGANIZATOR prin prezentul regulament, nerespectarea acestuia atrăgând eliminarea concurenţilor.

    

 1.  PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

În conformitate cu legislaţia în vigoare, ORGANIZATORUL este obligat să facă publice numele câştigătorilor şi premiul acordat în cadrul acestui concurs.
ORGANIZATORUL se obligă, de asemenea, să respecte prevederile legii nr.677/2001 privind protecţia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, ORGANIZATORUL se angajează să asigure confidenţialitatea datelor       personale ale participanţilor la acest concurs. Prin simpla participare la concurs şi furnizarea datelor personale, participanţii sunt de acord ca datele lor să intre în baza de date a ORGANIZATORULUI. La cererea expresă, în scris, a participanţilor, ORGANIZATORUL nu va mai folosi datele lor personale.

 

 1. TAXE

Partenerul „S.C. OLIMPIC 2000 S.A.”, care asigură cele 9 premii acordate de către Radio România Actualităţi în cadrul concursului difuzat în emisiunea “Obiectiv, România”, în perioada 25.04 - 24.06.2022, se obligă să reţină şi să vireze impozitul datorat pentru veniturile obţinute de către câştigători în conformitate cu Legea 571/2003 privind codul fiscal, orice alte obligaţii de natură fiscală sau de orice natură, în legătură cu acestea, fiind în sarcina exclusivă a câştigătorului. Valoarea totală a premiilor este 27.216 RON.

  

 1.  FORŢĂ MAJORĂ 

În sensul acestui Regulament, Forţa Majoră înseamnă orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de către Organizator şi a cărui apariţie

îl pune pe acesta în imposibilitatea de a-şi îndeplini obligaţiile asumate prin Regulament, inclusiv, dar fără a se limita, referitor la: războaie, incendii, inundaţii, greve şi blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel. 

Dacă o situaţie de forţă majoră împiedică total sau parţial desfăşurarea concursului conform condiţiilor prevăzute în prezentul Regulament, Organizatorul va fi exonerat de răspundere pentru perioada afectată de situaţia de forţă majoră. 

 1.  LITIGII 

Eventualele dispute apărute între Organizator şi participanţii la concurs vor fi soluţionate pe cale amiabilă. Dacă soluţionarea pe cale amiabilă nu este posibilă, litigiul va fi depus spre soluţionare instanţelor competente române din Bucureşti 


Etichete rrascrollconcursuri romania actualitatiregulamentrelaxare la jupiterobiectiv romania

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live