Ascultă Radio România Actualitaţi Live

REGULAMENTUL CONCURSULUI, ”Obiectiv, România”, "Un sejur la Băile Tușnad"

REGULAMENTUL CONCURSULUI din cadrul emisiunii ”Obiectiv, România” „Un sejur la Băile Tușnad”

Articol de Radio România Actualităţi, 20 Septembrie 2019, 11:40


REGULAMENTUL CONCURSULUI

din cadrul emisiunii ”Obiectiv, România”

„Un sejur la Băile Tușnad”

  1. ORGANIZATOR

SOCIETATEA ROMÂNĂ DE RADIODIFUZIUNE cu sediul în Bucureşti, str. General Berthelot, nr. 60-64, cod fiscal R.8296093, organizează în perioada 23 septembrie – 29 noiembrie 2019 un concurs cu premii prin intermediul postului Radio România Actualităţi.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica conceptul şi formatul concursului ori de câte ori consideră necesar acest fapt sau de a întrerupe concursul în orice moment pe parcursul desfăşurării acestuia, aducând la cunoştinţa publicului modificările operate, înainte de intrarea acestora în vigoare, prin publicarea pe site-ul www.romania-actualitati.ro şi ataşarea Actului Adiţional modificator la Regulamentul de concurs, precum şi prin anunţuri la postul Radio România Actualităţi.

PARTENER

S.C. TUSNAD S.A. cu sediul în Băile Tușnad, str. Oltului, nr. 87, jud. Harghita, CIF: RO 4241753

  1. PERIOADA DE DESFĂŞURARE

Concursul va începe luni 23 septembrie 2019 şi se va încheia vineri 29 noiembrie 2019, cu derulare în cadrul emisiunii ”Obiectiv, România”, în perioada mai sus-menţionată.

  1. DREPTUL ŞI CONDIŢII DE PARTICIPARE

Concursul este adresat tuturor persoanelor fizice care au împlinit 18 ani până la data de 23 septembrie 2019. Nu au dreptul să participe salariaţii, rudele până la gradul doi, colaboratorii cu contract ai organizatorului concursului, ai Sponsorului care asigură premiile şi orice alte persoane care au legatură directă cu acest concurs.

  1. CONCEPTUL – CONCURS INTERACTIV

  1. Concursul se desfăşoară în perioada 23 septembrie - 29 noiembrie 2019, de luni până vineri, în cadrul emisiunii ”Obiectiv, România” care se difuzează la Radio România Actualităţi după următorul mecanism de desfășurare: în fiecare zi, de luni până vineri, în perioada 23 septembrie - 29 noiembrie 2019 de difuzare a emisiunii, la un moment ales aleatoriu va fi difuzată RECOMANDAREA ZILEI.

  2. Pentru a putea participa la concurs concurenţii trebuie să asculte emisiunea ”Obiectiv, România”, de luni până vineri şi să reţină RECOMANDAREA ZILEI transmisă de către moderatorii emisiunii, în fiecare zi;

În fiecare zi de luni din săptămâna următoare transmiterii recomandărilor, de luni până vineri, în săptămâna anterioară, la momentul ales și comunicat de moderatorii emisiunii se va deschide linia telefonică la care ascultătorii sunt invitaţi să intre în direct şi să comunice RECOMANDAREA ZILEI dintr-o anumită zi. Primul ascultător care intră în direct şi comunică corect RECOMANDAREA ZILEI din ziua solicitată de moderator câştigă premiul săptămânii;

  1. Un ascultător poate câştiga un singur premiu care constă într-un sejur pentru 2 persoane (2 nopți cazare în cameră dublă cu pensiune completă (mic dejun, prânz și cină bufet), câte 1 masaj de relaxare/persoană/sejur, acces liber la spa) la ”Hotel o3zone” din Băile Tușnad, jud. Harghita, în valoare de 1.200 lei/sejur, pentru toată perioada de desfăşurare a concursului;

  2. Apelurile telefonice cu răspunsurile pentru concurs vor fi gestionate de secretariatul emisiunii ”Obiectiv România”

  3. Premiul va fi constituit doar din pachetul de servicii şi nu din contravaloarea în bani a acestuia. Perioada de cazare va fi stabilită de comun acord de către câştigător cu reprezentantul hotelului pe baza unei rezervări făcute în prelalbil la recepția hotelului la nr telefon 0266.335.397 sau prin e-mail la adresa rezervari@o3zone.ro, confirmată de Hotel O3zone;

  4. Nerespectarea programării făcute cu reprezentantul hotelului O3zone atrage după sine pierderea dreptului de a beneficia de premiu;

  5. Premiul nu poate fi cedat unei alte persoane.

Important: cheltuielile de transport din localitatea câştigătorului la hotel, vor fi suportate integral de către câştigător.

  1. VALIDAREA CÂSTIGĂTORILOR

  1. Un ascultător poate câştiga un singur premiu care constă într-un sejur pentru 2 persoane (2 nopți cazare în cameră dublă cu pensiune completă (mic dejun, prânz și cină bufet), câte 1 masaj de relaxare/persoană/sejur, acces liber la spa) la ”Hotel o3zone” din Băile Tușnad, jud. Harghita, pentru perioada 23 septembrie - 29 noiembrie 2019 de difuzare a emisiunii ”Obiectiv, România”;

  2. La sosirea la hotel, câştigătorul va semna un proces verbal prin care se certifică calitatea de beneficiar al premiului câștigat, în perioada stabilită de comun acord cu reprezentantul hotelului ”o3zone”, o declarație de acord cu condițiile de prelucrare a datelor personale şi va ataşa o copie după propria(ul) C.I./B.I. prin care se atestă calitatea de câştigător.

  1. RESPONSABILITATE

Prin participarea la concurs, toţi participanţii sunt de acord şi se obligă să respecte şi să se conformeze tuturor cerinţelor şi condiţiilor impuse de ORGANIZATOR prin prezentul regulament, nerespectarea acestuia atrăgând eliminarea concurenţilor.

  1. PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

În conformitate cu legislaţia în vigoare, ORGANIZATORUL este obligat să facă publice numele câştigătorilor şi premiul acordat în cadrul acestui concurs.
ORGANIZATORUL se obligă, de asemenea, să respecte prevederile legii nr.677/2001 privind protecţia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, ORGANIZATORUL se angajează să asigure confidenţialitatea datelor personale ale participanţilor la acest concurs. Prin simpla participare la concurs şi furnizarea datelor personale, participanţii sunt de acord ca datele lor să intre în baza de date a ORGANIZATORULUI. La cererea expresă, în scris, a participanţilor, ORGANIZATORUL nu va mai folosi datele lor personale.

  1. TAXE

Partenerul „S.C. TUSNAD S.A”, care asigură 10 premii acordate de către Radio România Actualităţi în cadrul concursului difuzat în emisiunea ”Obiectiv România” în perioada 23 septembrie - 29 noiembrie 2019 de difuzare a emisiunii, se obligă să reţină şi să vireze impozitul datorat pentru veniturile obţinute de către câştigători în conformitate cu Legea 571/2003 privind codul fiscal, orice alte obligaţii de natură fiscală sau de orice natură, în legătură cu acestea, fiind în sarcina exclusivă a câştigătorului.

  1. FORŢĂ MAJORĂ

În sensul acestui Regulament, Forţa Majoră înseamnă orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de către Organizator şi a cărui apariţie

îl pune pe acesta în imposibilitatea de a-şi îndeplini obligaţiile asumate prin Regulament, inclusiv, dar fără a se limita, referitor la: războaie, incendii, inundaţii, greve şi blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel.

Dacă o situaţie de forţă majoră împiedică total sau parţial desfăşurarea concursului conform condiţiilor prevăzute în prezentul Regulament, Organizatorul va fi exonerat de răspundere pentru perioada afectată de situaţia de forţă majoră.

  1. LITIGII

Eventualele dispute apărute între Organizator şi participanţii la concurs vor fi soluţionate pe cale amiabilă. Dacă soluţionarea pe cale amiabilă nu este posibilă, litigiul va fi depus spre soluţionare instanţelor competente române din Bucureşti

  1. REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

Regulamentul oficial al concursului va fi publicat pe site-ul www.romania-actualităţi.ro începând cu data de 20 septembrie 2019.

REGULAMENTUL CONCURSULUI „Sănătate la Băile Tușnad”
Alte Pagini 01 Februarie 2020, 11:16

REGULAMENTUL CONCURSULUI „Sănătate la Băile Tușnad”

REGULAMENTUL CONCURSULUI din cadrul emisiunilor”Între prieteni”, „La minut”, ”Obiectiv România”, „Sănătate la Băile Tușnad”.

REGULAMENTUL CONCURSULUI „Sănătate la Băile Tușnad”
REGULAMENTUL CONCURSULUI „Odihnă şi relaxare la Geoagiu Băi”
Alte Pagini 13 Ianuarie 2020, 09:07

REGULAMENTUL CONCURSULUI „Odihnă şi relaxare la Geoagiu Băi”

REGULAMENTUL CONCURSULUI din cadrul emisiunii “MATINAL” „Odihnă şi relaxare la Geoagiu Băi”

REGULAMENTUL CONCURSULUI „Odihnă şi relaxare la Geoagiu Băi”
Act adiţional la Regulamentul concursului Odihnă şi relaxare la Geoagiu Băi
Alte Pagini 06 Septembrie 2019, 10:40

Act adiţional la Regulamentul concursului Odihnă şi relaxare la Geoagiu Băi

Act adiţional la Regulamentul concursului Odihnă şi relaxare la Geoagiu Băi
Act adițional al concursului "Sport şi destindere în Stațiunea Șuior"
Alte Pagini 28 Iunie 2019, 09:47

Act adițional al concursului "Sport şi destindere în Stațiunea Șuior"

ACT ADIȚIONAL la REGULAMENTUL CONCURSULUI din cadrul emisiunilor ”Bună dimineața, România!”, „Prietenii de la 10”, ”100 de...

Act adițional al concursului "Sport şi destindere în Stațiunea Șuior"
REGULAMENTUL CONCURSULUI „Fă-ți timp să te distrezi”
Alte Pagini 07 Iunie 2019, 09:42

REGULAMENTUL CONCURSULUI „Fă-ți timp să te distrezi”

REGULAMENTUL CONCURSULUI „Fă-ți timp să te distrezi” din cadrul emisiunii ”Deschis în week-end”

REGULAMENTUL CONCURSULUI „Fă-ți timp să te distrezi”
REGULAMENTUL CONCURSULUI   „Radio România Actualităţi vă invită la lectură”
Alte Pagini 17 Mai 2019, 14:45

REGULAMENTUL CONCURSULUI „Radio România Actualităţi vă invită la lectură”

REGULAMENTUL CONCURSULUI „Radio România Actualităţi vă invită la lectură” din cadrul emisiunilor ”Obiectiv România” și...

REGULAMENTUL CONCURSULUI „Radio România Actualităţi vă invită la lectură”
REGULAMENTUL CONCURSULUI ”RRA și Sportpartner vă îndeamnă la mișcare”
Alte Pagini 18 Martie 2019, 11:26

REGULAMENTUL CONCURSULUI ”RRA și Sportpartner vă îndeamnă la mișcare”

REGULAMENTUL CONCURSULUI ”Radio România Actualități și Sportpartner vă îndeamnă la mișcare” din cadrul emisiunii ”Matinal”.

REGULAMENTUL CONCURSULUI ”RRA și Sportpartner vă îndeamnă la mișcare”
Alte Pagini 02 Februarie 2019, 09:29

REGULAMENTUL CONCURSULUI "Sănătate la Băile Tușnad"

REGULAMENTUL CONCURSULUI din cadrul emisiunilor ”Bună dimineața, România!”, ”Prietenii de la 10”, „100 de minute bune”,...

REGULAMENTUL CONCURSULUI "Sănătate la Băile Tușnad"