Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 100% MUZICĂ Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România

15 Mai 2015
Vizualizari: 1729
Comentează add

Regulamentul Concursului Gala Premiilor UNITER din cadrul emisiunilor „Prietenii de la 10”, “La minut” şi „Obiectiv, Romania”, din perioada 18 – 22 mai 2015.

Regulamentul Concursului Gala Premiilor UNITER

radio-romania

REGULAMENTUL CONCURSULUI Gala Premiilor UNITER din cadrul emisiunilor „Prietenii de la 10”, “La minut” şi „Obiectiv, Romania”


1. ORGANIZATOR
SOCIETATEA ROMÂNĂ DE RADIODIFUZIUNE
cu sediul în Bucureşti, str. General Berthelot, nr. 60-64, cod fiscal R.82.96.093, organizează în perioada 18 – 22 mai 2015 un concurs cu premii prin intermediul postului Radio România Actualităţi.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica conceptul şi formatul concursului ori de câte ori consideră necesar acest fapt sau de a întrerupe concursul în orice moment pe parcursul desfăşurării acestuia, aducând la cunoştinţa publicului modificările operate, înainte de intrarea acestora în vigoare, prin publicarea pe site-ul www.romania-actualitati.ro şi ataşarea Actului Adiţional modificator la Regulamentul de concurs, precum şi prin anunţuri la postul Radio România Actualităţi.

PARTENER
UNIUNEA TEATRALĂ din ROMÂNIA (UNITER)
, cu sediul în Bucureşti, Str. George Enescu, nr. 2 - 4, sector 1, cod fiscal 4659323, www.uniter.ro

2. PERIOADA DE DESFĂŞURARE
Concursul va începe luni 18 mai 2015 şi se va încheia vineri 22 mai 2015, cu derulare în cadrul emisiunilor: „Prietenii de la 10”, „La minut” şi „Obiectiv, România”, în perioada mai sus-menţionată.

3. DREPTUL ŞI CONDIŢII DE PARTICIPARE
Concursul este adresat tuturor persoanelor fizice care au împlinit 18 ani până la data de 18 mai 2015. Nu au dreptul să participe salariaţii, colaboratorii cu contract ai Partenerului şi rudele până la gradul doi ale celor care lucrează în Societatea Română de Radiodifuziune.

4. CONCEPTUL – CONCURS INTERACTIV
a) Concursul se desfăşoară în perioada 18 – 22 mai 2015. Numărul total de premii va fi de 5 (invitaţii pentru două persoane);
b) Pentru a putea participa la concurs concurenţii trebuie să asculte materialele editoriale legate de „Gala Premiilor UNITER” difuzate zilnic în cadrul emisiunilor menţionate în prezentul regulament, materiale care vor fi postate şi pe site-ul www.romania-actualităţi.ro şi să răspundă corect la întrebarea pusă de moderatorul emisiunii;
c) Un ascultător poate câştiga un singur premiu care constă într-o invitaţie pentru două persoane la Gala Premiilor UNITER care va avea loc în data de 25 mai 2015 la sala mare a Teatrului Naţional Bucureşti, pentru toată perioada de desfăşurare a concursului;
d) Apelurile telefonice cu răspunsurile pentru concurs vor fi gestionate de către secretariatele emisiunilor „Prietenii de la 10”, „La minut” şi „Obiectiv, România”;
e) Premiul se va atribui primului ascultător care intră în direct la numărul de telefon menţionat de moderatorul emisiunii (tarif normal) şi răspunde corect la întrebarea lansată;
f) Întrebarea va fi editată de echipele emisiunilor „Prietenii de la 10”, „La minut” şi „Obiectiv, România” (producător /realizator);
g) Premiul va fi constituit doar din invitaţia pentru două persoane la Gala Premiilor UNITER care va vaea loc în data de 25 mai 2015 şi nu de contravaloarea în bani a acesteia.

5. DESFÃSURAREA CONCURSULUI
Zile de desfăşurare:
Luni 18 mai, în cadrul emisiunii „Prietenii de la 10”;
Marţi 19 mai, în cadrul emisiunii „La minut”;
Miercuri 20 mai, în cadrul emisiunii „Obiectiv, România”;
Joi 21 mai, în cadrul emisiunii „La minut”;
Vineri 22 mai, în cadrul emisiunii „Prietenii de la 10”.

6 .VALIDAREA CÂSTIGĂTORILOR ŞI PRIMIREA PREMIILOR
Ascultătorul care a participat la concurs şi a răspuns corect la întrebarea pusă de moderatorul emisiunii în cadrul căreia se difuzează concursul va transmite datele complete de identificare pentru a putea intra în posesia premiului.

7. RESPONSABILITATE
Prin participarea la concurs, toţi participanţii sunt de acord şi se obligă să respecte şi să se conformeze tuturor cerinţelor şi condiţiilor impuse de ORGANIZATOR prin prezentul regulament, nerespectarea acestuia atrăgând eliminarea concurenţilor de la concursurile viitoare.

8. PROTECŢIA DATELOR PERSONALE
În conformitate cu legislaţia în vigoare, ORGANIZATORUL este obligat să facă publice numele câştigătorilor şi premiul acordat în cadrul acestui concurs.
ORGANIZATORUL se obligă, de asemenea, să respecte prevederile legii nr.677/2001 privind protecţia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, ORGANIZATORUL se angajează să asigure confidenţialitatea datelor personale ale participanţilor la acest concurs. Prin simpla participare la concurs şi furnizarea datelor personale, participanţii sunt de acord ca datele lor să intre în baza de date a ORGANIZATORULUI. La cererea expresă, în scris, a participanţilor, ORGANIZATORUL nu va mai folosi datele lor personale.

9. FORŢĂ MAJORĂ
În sensul acestui Regulament, Forţa Majoră înseamnă orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de către Organizator şi a cărui apariţie îl pune pe acesta în imposibilitatea de a-şi îndeplini obligaţiile asumate prin Regulament, inclusiv, dar fără a se limita, referitor la: războaie, incendii, inundaţii, greve şi blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel.
Dacă o situaţie de forţă majoră împiedică total sau parţial desfăşurarea concursului conform condiţiilor prevăzute în prezentul Regulament, Organizatorul va fi exonerat de răspundere pentru perioada afectată de situaţia de forţă majoră.

10. LITIGII
Eventualele dispute apărute între Organizator şi participanţii la concurs vor fi soluţionate pe cale amiabilă. Dacă soluţionarea pe cale amiabilă nu este posibilă, litigiul va fi depus spre soluţionare instanţelor competente române din Bucureşti

11. REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI
Regulamentul oficial al concursului va fi publicat pe site-ul www.romania-actualităţi.ro începând cu data de 15.05.2015.


Etichete regulamentconcursGala Premiilor UniteremisiuniSRRPrietenii de la 10La minutObiectiv Romania

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live