Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (partide politice) Marţi, 11 August

Cele mai citite

Articole recente

Autor

7 Iunie 2019
Vizualizari: 23534
Comentează add

REGULAMENTUL CONCURSULUI „Fă-ți timp să te distrezi” din cadrul emisiunii ”Deschis în week-end”

REGULAMENTUL CONCURSULUI „Fă-ți timp să te distrezi”

-

                                                                

REGULAMENTUL CONCURSULUI

„Fă-ți timp să te distrezi”

din cadrul emisiunii

”Deschis în week-end”

foto: www.facebook.com/lupea.adventure

  1. ORGANIZATOR  

SOCIETATEA ROMÂNĂ DE RADIODIFUZIUNE cu sediul în Bucureşti, str. General Berthelot, nr. 60-64, cod fiscal R.8296093, organizează în perioada             9 iunie – 4 august 2019, un concurs cu premii prin intermediul postului Radio România Actualităţi.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica conceptul şi formatul concursului ori de câte ori consideră necesar acest fapt sau de a întrerupe concursul în orice moment pe parcursul desfăşurării acestuia, aducând la cunoştinţa publicului modificările operate, înainte de intrarea acestora în vigoare, prin publicarea pe site-ul www.romania-actualitati.ro şi ataşarea Actului Adiţional modificator la Regulamentul de concurs, precum şi prin anunţuri la postul Radio România Actualităţi.

PARTENER

LUPEA ADVENTURE SRL  cu sediul în Cluj Napoca, str. Poet Grigore Alexandrescu, nr.7, jud. Cluj, CUI: 37661087

  1. PERIOADA DE DESFĂŞURARE

Concursul va începe duminică 9 iunie 2019 şi se va încheia duminică 4 august 2019, cu derulare în cadrul emisiunii ”Deschis în week-end”, ediția de duminică, în perioada mai sus menţionată.

  1. DREPTUL ŞI CONDIŢII DE PARTICIPARE

Concursul este adresat tuturor persoanelor fizice care au împlinit 18 ani până la data de 9 iunie 2019. Nu au dreptul să participe salariaţii, colaboratorii cu contract ai Partenerului şi rudele până la gradul doi ale celor care lucrează în Societatea  Română de Radiodifuziune.

  1. CONCEPTUL – CONCURS INTERACTIV  

  1. Concursul se desfăşoară în perioada 9 iunie 2019 – 4 august 2019, în cadrul emisiunii ”Deschis în week-end”, ediția de duminică. Numărul total de ediţii de concurs, respectiv de premii, va fi 9;

  2. Un ascultător poate câştiga un singur premiu care constă în 3 bilete pentru 3 ture la tiroliana Cheile Turzii (lungime traseu: 600m, diferența de nivel: 100m, viteza de coborâre: 80-100km/h – cu sau fără parașută, greutatea maximă admisă: 120kg) pentru toată perioada de desfăşurare a concursului. Tiroliana este amplasată la intrare în Cheile Turzii, intrarea dinspre localitatea Cheia (Com. Mihai Viteazu). Punctul de plecare este în parcarea de sus iar sosirea la tiroliană este la intrarea pe traseul din defileul cheilor (parcarea de jos); 

  3. Apelurile telefonice cu răspunsurile pentru concurs vor fi gestionate de către secretariatul emisiunii ”Deschis în week-end”;

  4. Premiul se va atribui primului ascultător care intră în direct la numărul de telefon menţionat de moderatorul emisiunii (tarif normal) şi răspunde corect la întrebarea lansată;

  5. Întrebările vor fi editate de echipa emisiunii ”Deschis în week-end”, (producător /realizator);

  6. Premiul  va fi constituit doar din setul de 3 bilete pentru 3 ture la tiroliana Cheile Turzii si nu de contravaloarea în bani a acestora.

                        

 5 .VALIDAREA CÂSTIGĂTORILOR ŞI PRIMIREA PREMIILOR

Ascultătorul care a participat la concurs şi a răspuns corect la întrebarea pusă de moderatorul emisiunii va transmite datele complete de identificare şi adresa de corespondenţă pentru a putea intra în posesia premiului care va fi expediat de către Organizator.

La primirea premiului, câştigătorul va semna procesul verbal, declaraţia de acord cu

condiţiile de prelucrare a datelor personale, va ataşa o copie după propriul B.I./C.I. şi va expedia aceste documente prin poştă la adresa din antetul procesului verbal sau scanate, în format electronic, la adresa de e-mail: gabriel.olariu@radioromania.ro, în termen de maxim 5 zile de la primirea premiului.

Nerespectarea acestei cerinţe va bloca accesul respectivilor participanţi, la orice alt concurs cu premii organizat de Radio România Actualităţi, pentru o perioadă de cel puţin un an de zile de la data participării.  

  6. RESPONSABILITATE

Prin participarea la concurs, toţi participanţii sunt de acord şi se obligă să respecte şi să se conformeze tuturor cerinţelor şi condiţiilor impuse de ORGANIZATOR prin prezentul regulament, nerespectarea acestuia atrăgând eliminarea concurenţilor de la concursurile viitoare.

   

  7. PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

În conformitate cu legislaţia în vigoare, ORGANIZATORUL este obligat să facă publice numele câştigătorilor şi premiul acordat în cadrul acestui concurs.
ORGANIZATORUL se obligă, de asemenea, să respecte prevederile legii nr.677/2001 privind protecţia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, ORGANIZATORUL se angajează să asigure confidenţialitatea datelor       personale ale participanţilor la acest concurs. Prin simpla participare la concurs şi furnizarea datelor personale, participanţii sunt de acord ca datele lor să intre în baza

de date a ORGANIZATORULUI. La cererea expresă, în scris, a participanţilor, ORGANIZATORUL nu va mai folosi datele lor personale.

   8. FORŢĂ MAJORĂ

În sensul acestui Regulament, Forţa Majoră înseamnă orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de către Organizator şi a cărui apariţie

îl pune pe acesta în imposibilitatea de a-şi îndeplini obligaţiile asumate prin Regulament, inclusiv, dar fără a se limita, referitor la: războaie, incendii, inundaţii, greve şi blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel.

Dacă o situaţie de forţă majoră împiedică total sau parţial desfăşurarea concursului conform condiţiilor prevăzute în prezentul Regulament, Organizatorul va fi exonerat de răspundere pentru perioada afectată de situaţia de forţă majoră.

   9. LITIGII

Eventualele dispute apărute între Organizator şi participanţii la concurs vor fi soluţionate pe cale amiabilă. Dacă soluţionarea pe cale amiabilă nu este posibilă, litigiul va fi depus spre soluţionare instanţelor competente române din Bucureşti

   10. REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

Regulamentul oficial al concursului va fi publicat pe site-ul www.romania-actualităţi.ro începând cu data de 7.06.2019.

                                            


Etichete concursregulament

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live