Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Luni, 19 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

20 Martie 2021
Vizualizari: 2506
Comentează add

REGULAMENTUL CONCURSULUI din cadrul emisiunii “Obiectiv, România”, „O vacanţă de 6 zile pentru familia ta pe litoralul românesc”.

REGULAMENT "O vacanţă de 6 zile pentru familia ta pe litoralul românesc"

radio-romania-actualitati

Foto arhivă

                           


 

REGULAMENTUL CONCURSULUI

din cadrul emisiunii “Obiectiv, România

„O vacanţă de 6 zile pentru familia ta pe litoralul românesc”

   

   

 1. ORGANIZATOR  

SOCIETATEA ROMÂNĂ DE RADIODIFUZIUNE cu sediul în Bucureşti, str. General Berthelot, nr. 60-64, cod fiscal RO8296093, organizează în perioada 22 martie – 28 mai 2021 un concurs cu premii prin intermediul postului Radio România Actualităţi.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica conceptul şi formatul concursului ori de câte ori consideră necesar acest fapt sau de a întrerupe concursul în orice moment pe parcursul desfăşurării acestuia, aducând la cunoştinţa publicului modificările operate, înainte de intrarea acestora în vigoare, prin publicarea pe site-ul www.romania-actualitati.ro şi ataşarea Actului Adiţional modificator la Regulamentul de concurs, precum şi prin anunţuri la postul Radio România Actualităţi.

PARTENER

S.C. Delta Aurora S.A. cu sediul în Mangalia, staţiunea Jupiter, str. Gala Galaction, nr. 11, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J 13/2200/1995, CIF: RO 7616238. 

 1. PERIOADA DE DESFĂŞURARE 

Concursul va începe luni 22 martie 2021 şi se va încheia vineri 28 mai 2021, cu derulare în cadrul emisiunii „Obiectiv, România”, în perioada mai sus menţionată. Se vor acorda 10 sejururi (5 nopţi cazare, Family All Inclusive pentru 2 adulți și unu sau doi copii cu vârsta până în 12 ani. Pachetul include: acces la parcul acvatic Galaxy WaterPark, la parcul de distracții Babyland, la parc de aventură și la facilități precum acces la piscină, șezlonguri pe plajă, saună, jacuzzi și multe alte surprize), la Hotel Delta din Jupiter. Aceste 10 sejururi se vor acorda în perioada 1 – 18 iunie 2021.

 1. DREPTUL ŞI CONDIŢII DE PARTICIPARE

Concursul este adresat tuturor cuplurilor cu maxim doi copii cu vârsta până la 12 ani. Nu au dreptul să participe salariaţii, rudele până la gradul doi, colaboratorii cu contract ai organizatorului concursului, ai partenerului care asigură premiile şi orice alte persoane care au legatură directă cu acest concurs.

 1. CONCEPTUL – CONCURS INTERACTIV  

 1. Concursul se desfăşoară în perioada 22 martie - 28 mai 2021, de luni până vineri, în cadrul emisiunii “Obiectiv, România” care se difuzează la Radio România Actualităţi în intervalul orar 16:10 – 19:00;

 2. Un ascultător poate câştiga un singur premiu care constă într-un sejur (5 nopţi cazare, Family All Inclusive pentru 2 adulți și unu sau doi copii cu vârsta până în 12 ani. Pachetul include: acces la parcul acvatic Galaxy WaterPark, la parcul de distracții Babyland, la parc de aventură și la facilități precum acces la piscină, șezlonguri pe plajă, saună, jacuzzi și multe alte surprize), la Hotel Delta din Jupiter, pentru toată perioada de desfăşurare a concursului; 

 3. Apelurile telefonice cu răspunsurile pentru concurs vor fi gestionate de către secretariatul emisiunii “ Obiectiv, România”;

 4. Premiul se va atribui după mecanismul de desfăşurare prezentat mai jos;

 5. Gazda concursului: realizatorul programului respectiv;

 6. Premiul  va fi constituit doar din pachetul de servicii şi nu din contravaloarea în bani a acestuia. Sejurul oferit ca premiu va fi stabilit de comun acord de către câştigător cu reprezentantul hotelului;

 7. Nerespectarea programării făcute la recepţia hotelului atrage după sine pierderea premiului;

 8. Premiul nu poate fi cedat unei alte persoane.

5.  MECANISMUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI

în fiecare zi, de luni până joi, în perioada 22 martie - 28 mai 2021, la un moment ales aleatoriu va fi difuzat un cântec românesc care va fi marcat cu un semnal sonor distinct difuzat înainte de a începe piesa "Cântecul care te duce la Jupiter". După terminarea cântecului realizatorul emisiunii va menționa numele interpretului/formației și titlul cântecului. Vinerea, se va desfășura concursul propriu zis. Realizatorul va pune o întrebare legată de piesa muzicală "Cantecul care te duce la Jupiter" difuzată într-una dintre zilele săptămânii, de luni până joi. Alegerea zilei va fi făcută de către realizatorul emisiunii. După anunț, va fi difuzat referenul cântecului ales pentru concurs, după care ascultătorii vor fi invitați să sune și să răspundă în direct la întrebarea legată de piesa muzicală. Primul ascultător care oferă răspunsul corect și complet, câștigă un sejur la Hotel Delta din Jupiter.

 6 .VALIDAREA CÂSTIGĂTORILOR 

 1. Un ascultător poate câştiga un singur premiu care constă într-un sejur (5 nopţi cazare, Family All Inclusive pentru 2 adulți și unu sau doi copii cu vârsta până în 12 ani. Pachetul include: acces la parcul acvatic Galaxy WaterPark, la parcul de distracții Babyland, la parc de aventură și la facilități precum acces la piscină, șezlonguri pe plajă, saună, jacuzzi și multe alte surprize), la Hotel Delta din Jupiter, în perioada 1 – 18 iunie 2021;

 2. La sosirea la hotel, câştigătorul va semna un proces verbal prin care se certifică calitatea de câştigător a acelui sejur, o declarație de acord cu condițiile de prelucrare a datelor personale şi va ataşa o copie după propria C.I..

Important: cheltuielile de transport din localitatea câştigătorului la hotel, vor fi suportate integral de către câştigător.

   7.  RESPONSABILITATE

Prin participarea la concurs, toţi participanţii sunt de acord şi se obligă să respecte şi să se conformeze tuturor cerinţelor şi condiţiilor impuse de ORGANIZATOR prin prezentul regulament, nerespectarea acestuia atrăgând eliminarea concurenţilor.

    

   8. PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

În conformitate cu legislaţia în vigoare, ORGANIZATORUL este obligat să facă publice numele câştigătorilor şi premiul acordat în cadrul acestui concurs.
ORGANIZATORUL se obligă, de asemenea, să respecte prevederile legii nr.677/2001 privind protecţia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, ORGANIZATORUL se angajează să asigure confidenţialitatea datelor       personale ale participanţilor la acest concurs. Prin simpla participare la concurs şi furnizarea datelor personale, participanţii sunt de acord ca datele lor să intre în baza de date a ORGANIZATORULUI. La cererea expresă, în scris, a participanţilor, ORGANIZATORUL nu va mai folosi datele lor personale.

 

    9.TAXE

Partenerul „S.C. Delta Aurora S.A.”, care asigură cele 10 premii care vor fi acordate de către Radio România Actualităţi în cadrul concursului difuzat în emisiunea „Obiectiv, România”, în perioada 22 martie – 28 mai 2021, se obligă să reţină şi să vireze impozitul datorat pentru veniturile obţinute de către câştigători în conformitate cu Legea 571/2003 privind codul fiscal, orice alte obligaţii de natură fiscală sau de orice natură, în legătură cu acestea, fiind în sarcina exclusivă a câştigătorului. Valoarea totală a premiilor este 18.000 RON.

    10. FORŢĂ MAJORĂ 

În sensul acestui Regulament, Forţa Majoră înseamnă orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de către ORGANIZATOR şi a cărui apariţie îl pune pe acesta în imposibilitatea de a-şi îndeplini obligaţiile asumate prin Regulament, inclusiv, dar fără a se limita, referitor la: războaie, incendii, inundaţii, greve şi blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel. 

Dacă o situaţie de forţă majoră împiedică total sau parţial desfăşurarea concursului conform condiţiilor prevăzute în prezentul Regulament, ORGANIZATORUL va fi exonerat de răspundere pentru perioada afectată de situaţia de forţă majoră. 

    11. LITIGII 

Eventualele dispute apărute între ORGANIZATOR şi participanţii la concurs vor fi soluţionate pe cale amiabilă. Dacă soluţionarea pe cale amiabilă nu este posibilă, litigiul va fi depus spre soluţionare instanţelor competente române din Bucureşti. 

    

  


Etichete rrascrollconcursregulament(RS)ObiectivRomâniaO vacanţă de 6 zile

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live