Ascultă Radio România Actualitaţi Live

Regulament concurs: ”Un week-end în Delta Dunării la Egreta Resort”

Regulamentul concursului din cadrul emisiunii “Bună dimineaţa, România!” ediţia de sâmbătă „Un week-end în Delta Dunării la Egreta Resort”.

Regulament concurs: ”Un week-end în Delta Dunării la Egreta Resort”

Articol de Radio România Actualităţi, 13 Martie 2015, 10:44

REGULAMENTUL CONCURSULUI din cadrul emisiunii “Bună dimineaţa, România!” ediţia de sâmbătă „Un week-end în Delta Dunării la Egreta Resort”

1.ORGANIZATOR

SOCIETATEA ROMÂNĂ DE RADIODIFUZIUNE cu sediul în Bucureşti, str. General Berthelot, nr. 60-64, cod fiscal R.8296093, organizează în perioada 14 martie – 4 aprilie 2015 un concurs cu premii, prin intermediul postului Radio România Actualităţi.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica conceptul şi formatul concursului ori de câte ori consideră necesar acest fapt sau de a întrerupe concursul în orice moment pe parcursul desfăşurării acestuia, aducând la cunoştinţa publicului modificările operate, înainte de intrarea acestora în vigoare, prin publicarea pe site-ul www.romania-actualitati.ro şi ataşarea Actului Adiţional modificator la Regulamentul de concurs, precum şi prin anunţuri la postul Radio România Actualităţi.

PARTENER

SC HIDROTURISM SRL cu sediul în sat Uzlina, comuna Murighiol, str. Lacului, nr.7, înregistrată la numărul Registrul Comerţului sub nr. 36/782/2008, CIF: RO 24868022, www.hidroturism.ro .

2.PERIOADA DE DESFĂŞURARE

Concursul va începe sâmbătă 14 martie 2015 şi se va încheia sâmbătă 4 aprilie 2015, cu derulare în cadrul emisiunii „Bună dimineaţa, România!”, ediţia de sâmbătă, în perioada mai sus-menţionată.

3.DREPTUL ŞI CONDIŢIILE DE PARTICIPARE

Concursul este adresat tuturor persoanelor fizice care au împlinit 18 ani până la data de 14 martie 2015. Nu au dreptul să participe salariaţii, rudele până la gradul doi, colaboratorii cu contract ai organizatorului concursului, ai partenerului care asigură premiile şi orice alte persoane care au legatură directă cu acest concurs inclusiv câştigătorii concursului desfăşurat în cadrul emisiunii „Bună dimineaţa, România!” difuzată în perioada 11 octombrie – 8 noiembrie 2014.

4.CONCEPTUL – CONCURS INTERACTIV

a) Concursul se desfăşoară în perioada 14 martie – 4 aprilie 2015, în cadrul emisiunii „Bună dimineaţa, România!”, ediţia de sâmbătă,” care se difuzează la Radio România Actualităţi în intervalul orar 06:05 – 09:00;

b) Pentru a putea participa la concurs concurenţii trebuie să asculte emisiunea „Bună dimineaţa, România!”, ediţia de sâmbătă şi să trimită răspunsul corect la întrebarea pusă de moderatorul emisiunii “Bună dimineaţa, România!”, cu tematica Delta Dunării, la adresa de e-mail florinhelmis@gmail.com, (data limita va fi lunea următoare ora 23:59) sau prin poştă (data poştei pentru expedierea plicului să fie cel mai târziu ziua de luni a săptămânii urmatoare) împreună cu datele de identificare şi contact: nume, prenume, CNP, adresa completă de reşedinţă, telefon;

c) Desemnarea câştigătorului premiului săptămânal se va face în ediţia următoare a emisiunii „Bună dimineaţa, România” ediţia de sâmbătă;

d) Un ascultător poate câştiga un singur premiu care constă într-un week-end pentru două persoane cu demipensiune la Egreta Resort din Murighiol, inclusiv transferul cu barca, pentru toată perioada de desfăşurare a concursului. Week-end-ul în care câştigătorul concursului poate beneficia de premiu este unul dintre cele patru week-end-uri din luna aprilie 2015;

e) Premiul se va atribui după mecanismul de desfăşurare prezentat mai jos;

f) Premiul va fi constituit doar din pachetul de servicii şi nu din contravaloarea în bani a acestuia. Week-end-ul oferit ca premiu va fi stabilit de comun acord de către câştigător cu conducerea hotelului, doar pentru unul dintre cele patru week-end-uri din luna aprile 2015;

g) Nerespectarea programării făcute la recepţia hotelului atrage după sine pierderea premiului;

h) Premiul nu poate fi cedat unei alte persoane.

5.MECANISMUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI

Zile şi ora de desfăşurare:

sâmbăta după următoarea schemă:

în jurul orei 08:45 se va lansa întrebarea de concurs din conţinutul emisiunii „Bună dimineaţa, România!”, ediţia de sâmbătă, difuzată în ziua respectivă. Până lunea din săptămâna următoare participanţii la concurs vor transmite, la adresa de e-mail florinhelmis@gmail.com, (până la ora 23:59) sau prin poştă, răspunsul corect împreună cu datele de identificare (nume, prenume, CNP, adresa completă de reşedinţă, telefon). Răspunsurile transmise vor fi păstrate pe toată durata de derulare a etapei de departajare a finaliştilor concursului pentru a putea proba corectitudinea desemnării câştigătorilor.

6.INFORMAŢII GENERALE

a) Un ascultător poate câştiga un singur premiu care constă într-un week-end pentru două persoane cu demipensiune la Egreta Resort din Murighiol, inclusiv transferul cu barca, pentru perioada 14 martie – 4 aprilie 2015 de difuzare a emisiunii „Bună dimineaţa, România!”, ediţia de sâmbătă;

b) Premiile se vor acorda doar în luna aprilie 2015;

c) Participanţii la concurs care nu au câştigat în săptămâna respectivă pot participa în săptămânile următoare la concurs;

d) La sosirea la hotel, câştigătorul va semna un proces verbal prin care se certifică că beneficiază de premiul oferit, în perioada stabilită de comun acord cu reprezentantul hotelului şi va ataşa o copie după propria(ul) C.I./B.I..

Important: cheltuielile de transport din localitatea câştigătorului la debarcaderul Murighiol (transferul cu barca la hotel va fi asigurat de SC HIDROTURISM SRL), vor fi suportate integral de către câştigător.

7.RESPONSABILITATE

Prin participarea la concurs, toţi participanţii sunt de acord şi se obligă să respecte şi să se conformeze tuturor cerinţelor şi condiţiilor impuse de ORGANIZATOR prin prezentul regulament, nerespectarea acestuia atrăgând eliminarea concurenţilor.

8.PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

În conformitate cu legislaţia în vigoare, ORGANIZATORUL este obligat să facă publice numele câştigătorilor şi premiul acordat în cadrul acestui concurs.

ORGANIZATORUL se obligă, de asemenea, să respecte prevederile legii nr.677/2001 privind protecţia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, ORGANIZATORUL se angajează să asigure confidenţialitatea datelor personale ale participanţilor la acest concurs. Prin simpla participare la concurs şi furnizarea datelor personale, participanţii sunt de acord ca datele lor să intre în baza de date a ORGANIZATORULUI. La cererea expresă, în scris, a participanţilor, ORGANIZATORUL nu va mai folosi datele lor personale.

9.TAXE

Partenerul „SC HIDROTURISM SRL” care asigură cele 4 premii acordate de către Radio România Actualităţi în cadrul concursului difuzat în emisiunea „Bună dimineaţa, România!”, ediţia de sâmbătă, în perioada 14 martie – 4 aprilie 2015, se obligă să reţină şi să vireze impozitul datorat pentru veniturile obţinute de către câştigători în conformitate cu Legea 571/2003 privind codul fiscal, orice alte obligaţii de natură fiscală sau de orice natură, în legătură cu acestea, fiind în sarcina exclusivă a câştigătorului.

10. FORŢĂ MAJORĂ

În sensul acestui Regulament, Forţa Majoră înseamnă orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de către Organizator şi a cărui apariţie

îl pune pe acesta în imposibilitatea de a-şi îndeplini obligaţiile asumate prin Regulament, inclusiv, dar fără a se limita, referitor la: războaie, incendii, inundaţii, greve şi blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel.

Dacă o situaţie de forţă majoră împiedică total sau parţial desfăşurarea concursului conform condiţiilor prevăzute în prezentul Regulament, Organizatorul va fi exonerat de răspundere pentru perioada afectată de situaţia de forţă majoră.

11. LITIGII

Eventualele dispute apărute între Organizator şi participanţii la concurs vor fi soluţionate pe cale amiabilă. Dacă soluţionarea pe cale amiabilă nu este posibilă, litigiul va fi dedus spre soluţionare instanţelor competente române din Bucureşti.

12. REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

Regulamentul oficial al concursului va fi publicat pe site-ul www.romania-actualităţi.ro începând cu data de 13 martie 2015.

Apa Serv Valea Jiului, exemplu de bune practici
Bună dimineaţa, România! 29 Ianuarie 2018, 06:27

Apa Serv Valea Jiului, exemplu de bune practici

Operatorii de apă din 30 de județe au venit la Petroșani să afle mai multe despre accesarea fondurilor europene pentru...

Apa Serv Valea Jiului, exemplu de bune practici
Bună dimineaţa, România! 04 Iunie 2017, 16:40

Atracţii asiatice: Hong Kong

O călătorie în viitor, aşa aş defini întâlnirea cu metropola chineză Hong-Kong.

Atracţii asiatice: Hong Kong
Bună dimineaţa, România! 04 Iunie 2017, 16:34

Atracţii europene: Acasă la Rudyard Kipling

Într-un sat din Anglia, în conacul lui Rudyard Kipling, răsfoim „Cartea junglei”.

Atracţii europene: Acasă la Rudyard Kipling
Să facem mișcare sau cum să ne salvăm inima
Bună dimineaţa, România! 23 Martie 2017, 18:27

Să facem mișcare sau cum să ne salvăm inima

Bolile cardiovasculare reprezintă principala cauza a mortalităţii nu doar în România, ci în întreaga lume.

Să facem mișcare sau cum să ne salvăm inima
Bună dimineaţa, România! 23 Martie 2017, 18:14

Fibrilația atrială sau când inima bate haotic

Fibrilaţia atrială este pasul care duce direct la accidentul vascular cerebral, avertizează medicii.

Fibrilația atrială sau când inima bate haotic
Medicamentele pe bază de statine - bune sau rele?
Bună dimineaţa, România! 23 Martie 2017, 18:02

Medicamentele pe bază de statine - bune sau rele?

Medicamentele pe bază de statine, recomandate pentru scăderea colesterolului sunt, pe cât de populare, pe atât de controversate.

Medicamentele pe bază de statine - bune sau rele?
Timpul stă în loc în Tisa Nouă
Bună dimineaţa, România! 07 Martie 2017, 04:30

Timpul stă în loc în Tisa Nouă

Locuitorii reclamă lipsa drumurilor şi a implicării factorilor de decizie pentru dezvoltarea economică a zonei.

Timpul stă în loc în Tisa Nouă
Pârtia din Bistriţa, inaugurată când s-a topit zăpada
Bună dimineaţa, România! 09 Februarie 2017, 04:31

Pârtia din Bistriţa, inaugurată când s-a topit zăpada

Amatorii sporturilor de iarnă din Bistriţa s-au trezit într-o situaţie cât de poate de absurdă.

Pârtia din Bistriţa, inaugurată când s-a topit zăpada