Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal, Liga Europa, play-off - continuare Joi, 01 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ianna Ioniţă

17 August 2018
Vizualizari: 1238
Comentează add

Filmul "Dragoste 1 - Câine" a obţinut cele două premii Partner"s Awards la Festivalul de Film de la Sarajevo.

Regizorul Florin Șerban, premii la Sarajevo pentru "Dragoste 1 - Câine" Regizorul Florin Șerban, premii la Sarajevo pentru "Dragoste 1 - Câine" - Conține video

ianna-ionita

Foto: facebook.com/dragoste1.caine

Cel mai nou film al regizorului Florin Şerban, intitulat "Dragoste 1 - Câine", a obţinut cele două premii Partner's Awards la Festivalul de Film de la Sarajevo.

Pelicula este prima parte dintr-o serie de filme de dragoste, reunite sub numele "Trilogia Balcanică", şi îi are în rolurile principale pe Valeriu Andriuţă şi Cosmina Stratan. Ianna Ioniţă l-a intervievat pe Florin Şerban. 

Florin Şerban: "Unul este Premiul Reţelelor de Cinematografe de Artă din Europa, care ne înlesneşte intrarea în cinematografele de artă, celălalt este Premiul Cineuropa, care se acordă pentru calitatea artistică.

Filmul premiat se numeşte "Dragoste 1 - Câine", este primul film dintr-o trilogie pe care intenţionez să o fac asupra dragostei; în rolul principal este Valeriu Andriuţă, care joacă rolul unui pădurar singuratic care la un moment dat descoperă o femeie bătută în pădure, o ia, o îngrijeşte şi încet, încet se îndrăgosteşte de femeia asta. Femeia este jucată de Cosmina Stratan".


Filmul "Dragoste 1 - Câine" va intra in cinematografele din România în această toamnă.


Etichete filmflorin serbandragoste 1 cainesarajevopremiu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live