Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Luni, 27 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

20 Mai 2022
Vizualizari: 173
Comentează add

Registrul Auto Român a lansat un serviciu de verificare tehnică.

Registrul Auto Român a lansat un serviciu de verificare tehnică

florin-lepadatu

 

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI - Șoferii care vor să își cumpere o mașină la mâna a doua au la dispoziţie un serviciu de verificare tehnică lansat de Registrul Auto Român.

Pachetul se numește "RAR Expert" și este disponibil deocamdată doar la sediul central al instituției din București.

Acesta vizează kilometrajul real al mașinii, calitatea și conformitatea reparațiilor anterioare ori defectele pe care proprietarul le-a mascat ca să poată să o vândă.

Invitat la "Apelul Matinal" de la Radio România Actualități, directorul tehnic al Registrului Auto Român, Cristian Bucur, s-a referit la etapele care trebuie parcurse pentru a beneficia de serviciul "RAR Expert".


Cristian Bucur: ”În primul rând, trebuie să ne programăm pentru acest serviciu, fie la numărul unic de telefon 021 97 72, fie pe site-ul nostru, www.rarom.ro, unde există deja un buton intitulat "RAR Expert". Ulterior, pe baza programării, trebuie să ne prezentăm cu vehiculul la sediul nostru central din calea Griviței, unde avem de ales între trei pachete sau combinații de pachete. Cele trei pachete se referă la elementele de identificare ale vehiculului, la starea tehnică a acestuia și la verificarea numărului de kilometri înregistrați în unitatea de comandă a OBD. Ar trebui să avem în original doar documentul de identitate al persoanei care prezintă mașina. Nu avem nevoie să fie proprietarul vehiculului și, de asemenea, nu avem nevoie de originalele cărții de identitate a vehiculului sau a certificatului de înmatriculare. Acceptăm copii ale acestor din urmă documente. Tarifele sunt în funcție de pachet, variază între 150 de lei și 700 de lei, 700 de lei fiind suma tarifelor celor trei pachete.”


Etichete RARregistruauto

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live