Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINAL Marţi, 19 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

21 Iunie 2017
Vizualizari: 1202
Comentează add

Regina a deschis lucrările noului Parlament rezultat din alegeri, prezentând priorităţile cabinetului Theresa May

Regina Elisabeta aII-a: Marea Britanie trebuie să facă un succes din Brexit

-

Ragina Elisabeta a II-a a Marii Britanii Foto: Arhivă

La Londra, Regina Elisabeta a II a a Marii Britanii a deschis astăzi lucrările noului Parlament în componenţa rezultată din alegerile de acum două săptămâni, prezentând priorităţile cabinetului condus de premierul Theresa May.

Obţinerea unui acord favorabil pentru Brexit este dosarul pe care îl va avea prioritar în vedere Guvernul de la Londra, a spus astăzi Majestatea Sa. Regina a insistat că este nevoie de consens cu privire la negocierea ieşirii din Uniunea Europeană, în condiţiile în care miniştrii din guvernul May sunt divizaţi cu privire la strategia ce trebuie adoptată şi la obiectivele de atins. 

Regina Elisabeta: "Miniştrii cabinetului meu sunt hotărâţi să lucreze împreună cu Parlamentul pentru a construi cel mai larg consens posibil cu privire la viitorul ţării în afara Uniunii Europene.

Un proiect de lege va fi iniţiat pentru a înlocui legea comunităţii europene pentru ca atât persoanele fizice cât şi mediul de afaceri să aibă siguranţă în Marea Britanie. Acesta va fi însoţit de alte proiecte legislative astfel încât Marea Britanie să facă un succes din Brexit."


Etichete Regina Elisabeta a II a a Marii BritaniiParlamentnoul cabinet Theresa Maypriorităţi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

Notice: Uninitialized string offset: 0 in /var/www/romania-actualitati.ro/html/lib/Cake/View/Helper/HtmlHelper.php on line 704 atentionare-nowcasting
X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live