Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (continuare) Joi, 29 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

22 Septembrie 2022
Vizualizari: 137
Comentează add

Descoperim istoria, lecțiile și legăturile cu România ale celei mai puternice monarhii din lume în ediția de joi a emisiunii Serviciul de noapte.

Regina Elisabeta a II-a a ieșit din scenă. Ce urmează?

-

Lumea este un loc mai bun și datorita modului în care a înțeles să își exercite puterea în slujba oamenilor.  Cu toții am fost parte, în ultimele 15 zile, a unui eveniment unic  în istoria contemporană: funeraliile Reginei Elisabeta a II-a.

Respect, solidaritate, coeziune, încredere în viitor și în conducători sunt valori pe care Regina le-a insuflat timp de șapte decenii. Vor inspira acestea generațiile viitoare? Vor rămâne peste timp?

Descoperim istoria, lecțiile și legăturile cu România ale celei mai puternice monarhii din lume în ediția de joi a emisiunii Serviciul de noapte.

Invitatii Mariei Țoghină: jurnalista britanică Alison Mutler, istoricii Mihaela Simina, Stejărel Olaru și profesorul universitar Ioan Scurtu.

„E ușor să urăști, e ușor să faci rău și e ușor să distrugi. Dar ai nevoie de o inimă mare și multă tărie pentru a iubi, a face bine și a crea. Când viața pare grea, cei curajoși nu se culcă și acceptă înfrângerea. Sunt cu atât mai hotărâți să lupte pentru un viitor mai bun!”.  Elisabeth II


Etichete monarhieistorieMarea BritanieRomâniaCasa Regală a României

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live