Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Marţi, 02 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România

8 Septembrie 2014
Vizualizari: 1068
Comentează add

Comunicat: Corul de Copii Radio concerteaza alaturi de alte trei coruri de copii si tineret, cu participarea extraordinara a Corului National de Camera Madrigal.

Regal coral la Sala Radio

radio-romania

 Corul de Copii Radio. Foto: Virgil Oprina.

Corul de Copii Radio si alte trei coruri de copii si tineret din Bucuresti si din tara, alaturi de celebrul Cor National de Camera Madrigal, va invita sambata, 13 septembrie 2014 (19.00), la un adevarat regal muzical coral la Sala Radio.

Evenimentul se va derula sub bagheta dirijorului suedez Bo Johansson, o personalitate extrem de apreciata a lumii muzicale internationale. 
 
Alaturi de Corul de Copii Radio - gazda evenimentului - pe scena Salii Radio vor evolua Corul Cantus Mundi – Bucuresti, dirijor Anna Ungureanu, Corul Campanella – Sf. Gheorghe, dirijor Löfi Gellert, Corul Fantasia – Vaslui, dirijor Vasile Negura.
 
Lucrari indragite din repertoriul international, dar si piese romanesti vor fi interpretate in programul serii, care va insemna atat momente individuale ale corurilor participante, cat si momente in care ansamblurile vor fi reunite pe scena Salii Radio.

Etichete Corul de Copii RadioCorul National de Camera MadrigalSala RadioBo Johanssondirijor

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live