Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BUNA DIMINEATA, ROMANIA! - continuare Miercuri, 21 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

23 Aprilie 2019
Vizualizari: 179
Comentează add

Premierul Viorica Dăncilă consideră innaceptabil refuzul preşedintelui Iohannis de numire a noilor miniştri.

Refuzul preşedintelui Iohannis, ”inacceptabil”

radiojurnal

Premierul Viorica Dăncilă. Foto: Agerpres.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă consideră inacceptabilă şi lipsită de fundament decizia preşedintelui Klaus Iohannis de a respinge propunerile de numire a noilor miniştri pentru portofoliile Ministerului Justiţiei, Ministerului Fondurilor Europene şi Ministerului pentru Românii de Pretutindeni.

"Sunt un om al dialogului şi am încercat, aşa cum era şi firesc, să am cu preşedintele Iohannis o discuţie premergătoare acestei decizii. Constat cu regret că preşedintele refuză colaborarea instituţională şi că în continuare, prin acţiunile sale, încearcă să împiedice buna desfăşurare a activităţii guvernului", precizează şefa executivului într-un comunicat.

Premierul Viorica Dăncilă va transmite în această seară preşedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a vicepremierului Ana Birchall - ministru interimar pentru portofoliul Ministerului Justiţiei, a ministrului Eugen Teodorovici - ministrul interimar pentru portofoliul Ministerului Fondurilor Europene şi a ministrului Radu Ştefan Oprea - ministru interimar pentru portofoliul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, se mai precizează în comunicat.


Etichete refuzinacceptabil

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live