Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Joi, 05 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

17 Iulie 2017
Vizualizari: 531
Comentează add

La referendumul neoficial, organizat de opoziţie, aproape 98% dintre alegători au votat împotriva propunerilor preşedintelui Nicolas Maduro.

Referendum zdrobitor împotriva propunerilor preşedintelui Venezuelei

sergiu-stet

Preşedintele Venezuelei, Nicolas Maduro Moro    Foto: http://www.nicolasmaduro.org.ve.

Observatorii electorali din Venezuela informează că 98% dintre cei care au participat la referendumul neoficial organizat de opoziţie au votat împotriva propunerii preşedintelui Nicolas Maduro de a institui un nou parlament.

BBC notează că după ce primele rezultate la urne au fost anunţate, liderul opoziţiei din parlament, Julio Borges, a declarat că venezuelenii au depăşit ameninţările şi au respins propunerea pentru o nouă Adunare Naţională.

Faptul că peste 7 milioane de alegători au participat la referendum transmite mesajul că a fost revocată conducerea preşedintelui Maduro, a opinat liderul opoziţiei.

Guvernul lui Maduro propune înfiinţarea unui super-organism legislativ, care să aibă puterea de a modifica Constituţia ţării şi de a dizolva instituţiile statului.


Etichete Julio BorgesVenezuelaNicolas MaduroreferendumrezultateConstituţie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live