Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE (Continuare) Joi, 20 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

2 Septembrie 2015
Vizualizari: 1289
Comentează add

Premierul Victor Ponta afirmă că măsurile de reducere a taxelor din noul Cod Fiscal amânate pentru2017 ar putea fi puse în practică mai devreme dacă sunt sustenabile.

Reducerile de taxe amânate pentru 2017, "puse în practică mai rapid"

radiojurnal

Premierul Victor Ponta. Foto: gov.ro. 

Măsurile de reducere a taxelor din noul Cod Fiscal amânate pentru 1 ianuarie 2017 ar putea fi puse în practică mai devreme dacă se dovedesc sustenabile, a reiterat astăzi premierul Victor Ponta.  

"Acele măsuri care nu au fost scoase din cod, ci amânate, pe măsură ce dovedim cu cifre că sunt sustenabile putem să le punem în practică chiar mai devreme decât 1 ianuarie 2017. Mă refer la plafonarea la 5 salarii a contribuţiei la CASS, mă refer la taxa pe construcţii, impozitul pe dividende", a mai spus premierul.  
 
Victor Ponta a reamintit că măsurile de reducere a taxelor, aplicate în paralel cu acţiunile ANAF de combatere a evaziunii fiscale, au adus, doar luna trecută, încasări suplimentare la bugetul de stat de aproximativ 250 de milioane de euro. 
 
Aceste fonduri îi permit guvernului să îşi respecte angajamentele financiare în domeniile sănătăţii, educaţiei, finanţării de proiecte europene şi de dezvoltare locală, a mai spus şeful executivului, citat de redactorul Alin Şerbănescu.

Etichete Măsurile de reducere a taxelor din noul Cod Fiscal1 ianuarie 2017premierul Victor Pontaplafonarea la 5 salarii a contribuţiei la CASSmă refer la taxa pe construcţiiimpozitul pe dividendeANAF

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live