Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Miercuri, 08 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Iulian Olescu

29 Octombrie 2015
Vizualizari: 625
Comentează add

Reducerea impozitului pe dividende de la 16% la 5%, conform noului Cod fiscal este o măsură mult aşteptată de mediul de afaceri românesc, afirmă Mihaela Mitroi.

Reducerea impozitului pe dividende, ”o măsură mult așteptată”

iulian-olescu

Foto: facebook.com/boersefrankfurt

Reducerea impozitului pe dividende de la 16% la 5%, conform noului Cod fiscal este o măsură mult aşteptată de mediul de afaceri românesc.

Declaraţia a fost făcută de Mihaela Mitroi, partener în compania PriceWaterhouseCoopers România la o conferinţă pe teme de fiscalitate.

”Intrăm până la urmă într-o zonă de competitivitate, comparativ cu alte ţări europene unde impozitul pe dividende este 0%, ca de exemplu Cipru sau UK şi vom fi direct interesaţi ca să avem posibilitatea de a distribui după 1 ianuarie 2016.

”Evident, am dori ca reducerea impozitului pe dividende de 5% să fie însoţită şi de posibilitatea de a se distribui dividendele în cursul anului”, a afirmat Mihaela Mitroi.  

Compania pe care o reprezintă Mihaela Mitroi a vorbit astăzi despre impactul noilor coduri care vor intra în vigoare de la 1 ianuarie 2016.

Executivul a adoptat marţi mai multe modificări la Codul fiscal, între care reducerea TVA la apă şi reducerea impozitelor pe dividende.


Etichete reducerea impozitului pe dividenteCod fiscalPriceWaterhouseCoopersMihaela Mitroi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live