Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE Sâmbătă, 21 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

Sorina Man

24 Februarie 2017
Vizualizari: 531
Comentează add

Broadway-ul strălucește la Festivalul lămâiei de la Menton

Redescoperă lumea : Franța Redescoperă lumea : Franța - Conține audio

sorina-man

 

 Dacă în 2016 tema centrală a fost "Cinecitta și cinematografia italiană", anul acesta organizatorii Festivalului lămâiei de la Menton au făcut loc Broadway-ului și faimoaselor sale comedii muzicale, de la cele din anii '30 ;i până la cele mai recente.

 

Pentru vizitatori, aceasta este ocazia perfectă de a se alătura îndrăgitelor personaje și de a-și demonstra calitățile de dansatori, cântăreți sau actori. La Menton poți cu ușurință " cânta în soare" așa cum alții de peste ocean au învățat de la Gene Kelly "să cânte în ploaie". Dacă ești copil , atunci poți porni în aventura vieții tale cu Mary Poppins sau cu Dorothy și fidelul său amic patruped Toto.

 

Spectacolul străzii din timpul zilei capătă seara o nouă dimensiune. Publicul așteaptă cu nerăbdare lăsarea serii pentru a se bucura de jocurile de lumini, umbre și sunete care dau la iveală splendori nebănuite.

 

Spectacolul nocturn aduce sub clar de lună marile staruri ale box-office-ului american dar și simpaticele pisici din musicalul de mare succes  " Cats" care își găsesc acum sălaș în compozițiile acidulate din grădinile luminii de la Menton.

 

Până pe 1 martie, vizitatorii orașului Menton au parte de o sărbătoare SUPERCALIFRAGELISTICE-EXPIALIDOCIOUS!

 

AUDIO


Etichete exclusiv radiocălătoriifestivalul lămâieiMentonFranța

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live