Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE Duminică, 12 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

2 Iunie 2020
Vizualizari: 145
Comentează add

Potrivit datelor de care dispune Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor, în jur de de 5.000 de restaurante nu se vor mai putea redeschide în perioada următoare.

Redeschiderea teraselor a fost atracţia zilei de 1 iunie

radiojurnal

Redeschiderea teraselor a fost atracţia zilei ieri. A fost prima zi de ridicare a restricţiilor, însă deocamdată, patronii mai mult îşi calculeză pagubele decât îşi numeră clienţii.

Reporterul RRA, Alex Buzică, a stat de vorbă cu câţiva dintre ei, în Centrul vechi al capitalei.


-: Am avut câteva rezervări, a trebuit să completăm în registrul de rezervări numele şi numărul de telefon al celui care a rezervat masa, am avut trei-patru persoane la o masă, chiar şi două persoane. Treaba a mers satisfăcător, nu aş putea să zic că bine, şi datorită faptului că avem foarte puţine mese, dar, oricum, decât să stăm acasă, mai bine. Noi, practic, am deschis ca să supravieţuim, nicidecum să mai facem profit.


-: Schimbări am făcut în perioada de carantină, dar vânzările într-adevăr sunt la jumătate. Aveam 15 mese, acum doar şapte mese. Lucrăm doar cu jumătate dintre angajaţii noştri, nu putem să-i readucem pe toţi încă.


Realizator: Potrivit datelor de care dispune Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor, în jur de de 5.000 de restaurante nu se vor mai putea redeschide în perioada următoare.

Pagubele aduse până acum de pandemie în acest domeniu se apropie de un miliard de euro.

(RS)


Etichete teraseromaniarestrictii(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live