Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Marţi, 11 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Petruţa Obrejan

2 August 2018
Vizualizari: 337
Comentează add

Tot astăzi, va fi supusă aprobării metodologia standard de evaluare a riscurilor de corupţie în cadrul autorităţilor şi instituţiilor publice centrale

Rectificarea bugetară, posibilă temă pe agenda şedinţei de guvern

petruta-obrejan

Foto: Arhiva - gov.ro.

La această oră este programată să înceapă şedinţa săptămânală de guvern. O temă de discuţii ar putea fi rectificarea bugetară.

Reporterul nostru Petruţa Obrejan este în direct de la Palatul Victoria şi ne oferă mai multe informaţii.


Reporter: Miniştrii îşi propun să aducă astăzi în cadrul şedinţei de guvern de care ai amintit o serie de completări şi modificări mai multor acte normative referitoare la gestionarea financiară a fondurilor europene pentru perioada de programare 2014-2020, cât şi a cerinţelor minime de securitate şi sănătate în muncă, tocmai pentru a asigura protecţia lucrătorilor împotriva riscurilor legate de prezenţa agenţilor chimici.

Pe ordinea de zi, se mai află un proiect ce vizează aprobarea normelor metodologice privind stabilirea salariilor de bază pentru funcţiile didactice de conducere de director şi director adjunct din învăţământul preuniversitar de stat.

Tot astăzi, va fi supusă aprobării metodologia standard de evaluare a riscurilor de corupţie în cadrul autorităţilor şi instituţiilor publice centrale, dar şi un memorandum ce are ca temă strategia de administrare a datoriei publice 2018-2020.

Un alt subiect posibil aui şedinţei de astăzi, ar putea fi, spun sursele guvernamentale, rectificarea bugetară.

De altfel, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a venit astăzi la sediul guvernului în jurul orei 11 - se pare, pentru a discuta tocmai acest subiect.

La discuţiile cu premierul Viorica Dăncilă ar participa, spun aceleaşi surse, şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea.


Etichete Rectificarea bugetarăposibilă temă pe agenda şedinţei de guvern

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live