Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI (DEZBATERE RRA) Vineri, 07 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

31 Iulie 2021
Vizualizari: 437
Comentează add

Premierul Florin Cîțu precizează că la rectificarea bugetară nu se vor acorda fonduri ministerelor care nu reduc cheltuielile.

Rectificarea bugetară: În ce condiții ministerele primesc fonduri

  Florin Cîţu. Foto. gov.ro

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI Realizator: Cristina GrecuO decizie de demitere a conducerii CFR aparține Ministerului Transporturilor, a declarat astăzi, la Tulcea, premierul Florin Cîțu. În context, el și-a exprimat nemulțumirea că multe instituții ale statului nu au redus cheltuielile și a precizat că la rectificarea bugetară nu se vor acorda fonduri ministerelor care nu reduc cheltuielile.

Florin Cîțu: Se vorbește foarte mult despre reformă, dar n-am văzut la instituțiile statului reduceri de cheltuieli, de exemplu, până acum. Și așa cum am spus la începutul anului, acele companii de stat care nu arată că vor reduce cheltuielile nu vor primi bani suplimentari la această rectificare, este un lucru de care mă voi ține. Trebuie să le arătăm românilor că nu putem să mergem mai departe cu aceeași risipă de bani cu care s-au obișnuit aceste companii pe vremea PSD-iștilor. Nu ne permitem să schimbăm doar directorul, dar să rămână restul la fel, același cheltuieli. Deci, prin urmare, eu vreau performanță pentru că suntem acolo pentru români și aceștia sunt banii românilor.


Etichete (ii)fondurirectificare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live