Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE Sâmbătă, 27 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

9 Februarie 2021
Vizualizari: 176
Comentează add

Modificări la ordonanța de urgență privind recrutarea și plata personalului implicat în campania de vaccinare împotriva COVID-19.

Recrutarea și plata personalului implicat în campania de vaccinare

radiojurnal

  Foto: Maria Măndiță

Centrele de vaccinare au nevoie de personal.

Primăria Slatina, de exemplu, caută medici, asistenți și registratori medicali.

Interviul pentru selecția personalului va avea loc după-amiază, însă documentele necesare mai pot fi depuse până la ora 9:00.

Luni, guvernul a adus o serie de modificări și completări ordonanței de urgență privind recrutarea și plata personalului implicat în procesul de vaccinare împotriva COVID-19.


Reporter: Adriana Leu - "Unitățile sanitare din cadrul Ministerului Apărării vor putea organiza centre de vaccinare cu finanțare prin transferuri de la bugetul de stat. Documentul prevede și plățile pentru medicii de familie: 30 de lei pe serviciu, dacă au înscris în platforma de vaccinare jumătate din totalul persoanelor aflate pe lista proprie, câte 50 de lei dacă se trece de acest prag și 60 de lei dacă se depășesc 60%. Personalul medico-sanitar din centrele de vaccinare trebuie să respecte programările de pe platforma națională, conform fiecărei etape, iar pentru dotarea și operaționalizarea centrelor de vaccinare se pot achiziționa materiale și echipamente de necesitate imediată prin negociere, fără publicarea unui anunț de participare, dar cu respectarea prevederilor legii privind achizițiile publice."


Etichete vaccingalati(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live