Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BURSA DE UMOR Duminică, 08 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ioana Dogaru

8 Februarie 2011
Vizualizari: 1712
Comentează add

Transmisiunea televizată a Super Bowl a înregistrat anul acesta 111 milioane de telespectatori, cu aproape 5 milioane mai mulţi decât cea din 2010.

Record de audienţă TV la Super Bowl

ioana-dogaru

Fanii echipei Green Bay Packers. Foto: Reuters.

Super Bowl, câştigat anul acesta de echipa Green Bay Packers, care a deturnat echipa Pittsburgh Steelers, a fost vizionat de un număr record de 111 milioane de telespectatori, informează BBC.

Reprezentanţii televiziunea FOX a declarat că noaptea cu Super Bowl a fost cea mai vizionată noapte din orice televiziune din ultimii 20 de ani.

Un episod din serialului de comedie Glee, difuzat imediat după meciul de fotbal american a atras 26.8 milioane de telespectatori, adică dublu faţă de numărul obişnuit de telespectatori.

Anul trecut, 106.5 milioane de telespectatori au văzut finala Super Bowl, detronând recordul de audienţă de 28 de ani deţinut de episodul final din MASH, un serial de comedie din 1983.

Cântăreaţa americană Christina Aguilera a fost aleasă să cânte imnul la deschiderea Super Bowl şi a uitat câteva versuri, spre indignarea fanilor, informează BBC.


Etichete Super BowltelespectatorirecordTV

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live