Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Marţi, 10 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

17 August 2018
Vizualizari: 389
Comentează add

Românii care revin în ţară din minivacanţa de Sfânta Maria trebuie să se aştepte la valori mari de trafic în punctul de trecere a frontierei de la Ruse.

Recomandări pentru turiştii care revin în ţară pe la Ruse

radiojurnal

Podul Giurgiu-Ruse. Foto: Arhivă Petruț Hîrțescu.

Românii care revin în ţară din minivacanţa de Sfânta Maria trebuie să se aştepte la valori mari de trafic în punctul de trecere a frontierei de la Ruse.

Autorităţile le recomandă acestora să aibă pregătită suma exactă pentru plata taxei de pod, astfel încât trecerea prin vamă să fie făcută cât mai rapid.

Corespondenta Radio România Actualităţi, Marcela Petcu, transmite.

Reporter: Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se întorc în România dinspre Bulgaria, Grecia sau Turcia că există premisele ca la data de 19 august, la ieşirea din Bulgaria, prin punctul de frontieră Ruse la plata taxei de pod să se creeze coloane mari de autoturisme şi autocare.

Autorităţile vamale bulgare recomandă turiştilor români care aleg să revină în ţară prin punctul de frontieră Ruse să pregătească în prealabil suma exactă pentru taxa de pod, şi anume doi euro, în vederea reducerii timpilor de aşteptare la procesarea şi eliberarea documentelor justificative, tip chitanţe, facturi, bonuri fiscale.

Totodată, Agenţia "Vămi" din Bulgaria, responsabilă cu colectarea taxelor de pod la punctul de trecere a frontierei Ruse, va întreprinde măsurile necesare pentru fluidizarea pe cât posibil a circulaţiei cu autoturisme şi autocare.

Acest lucru ar putea duce la oprirea temporară a traficului greu şi operarea în condiţii de urgenţă a traficului uşor.


Etichete vama ruseminivacantabulgariaromaniataxa de podgiurgiumae

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live