Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Miercuri, 26 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Februarie 2019
Vizualizari: 1329
Comentează add

Alianţa USR+PLUS spune că nu este nimic întâmplător în citarea Laurei Codruţa Kövesi şi cere preşedintelui Klaus Iohannis să declanşeze un referendum pe justiţie.

Reacţii politice la punerea sub acuzare a Laurei Codruţa Kövesi

radiojurnal

 Laura Codruţa Kovesi.      Foto: Agerpres.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, consideră că acţiunea Secţiei speciale de anchetare a magistraţilor împotriva fostului procuror şef al DNA, Laura Codruţa Kövesi, reprezintă o răzbunare politică orchestrată de ministrul justiţiei, Tudorel Toader, sub coordonarea preşedintelui PSD, Liviu Dragnea.

Şi Alianţa USR - PLUS spune că nu este nimic întâmplător în citarea Laurei Codruţa Kövesi exact în momentul în care urma să plece la Bruxelles pentru a-şi susţine candidatura şi cere preşedintelui Klaus Iohannis să declanşeze un referendum pe justiţie, la care cetăţenii să fie întrebaţi dacă sunt de acord ca persoanele condamnate penal să nu mai poată candida la funcţii alese în România.

Din coaliţia de guvernare, social-democraţii afirmă că punerea sub acuzare a Laurei Codruţa Kövesi nu trebuie politizată, iar justiţia trebuie lăsată să-şi facă datoria.

Într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a patidului, PSD arată că va respecta prezumţia de nevinovăţie a doamnei Kövesi.


Etichete Ludovic OrbanLaura Codruţa KoveşiDNATudorel Toader,USRPLUSreferendumjustiţiePSD

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live