Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU... MUZICA VOASTRA continuare Duminică, 21 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

26 Martie 2019
Vizualizari: 285
Comentează add

În plan intern, liberalii cer demisia premierului, deşi Viorica Dăncilă a revenit, tot luni, asupra declaraţiilor de la Washinghton despre care a spus că sunt o opinie personală.

Reacţii politice

florin-lepadatu

 

În plan intern, liberalii cer demisia premierului, deşi Viorica Dăncilă a revenit, tot luni, asupra declaraţiilor de la Washinghton despre care a spus că sunt o opinie personală.

Liderul PNL Ludovic Orban consideră însă că acestea au afectat deja imaginea ţării.

Ludovic Orban: "La nivelul Uniunii Europene, cu siguranţă, imaginea României va fi profund afectată, pentru că îi readuc aminte doamnei Dăncilă că nu vorbeşte în calitate de persoană particulară, ci vorbeşte în calitate de premier al ţării care deţine preşedinţia Consiliului Uniunii Europene şi că orice declaraţie care o face o face din această poziţie oficială."

Pe de altă parte, liderul PSD Liviu Dragnea susţine că mutarea Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim ar aduce numai beneficii şi îi cere preşedintelui Klaus Iohannis să ia cât mai rapid o decizie în CSAT.

Liviu Dragnea: "Trebuie o discuţie în CSAT, care trebuie începută, purtată şi finalizată, doar schimbul de replici nu ajută.

În acelaşi timp, o foarte mare problemă pe care noi o avem cu Statul Israel este generată de refuzul de doi ani de zile al preşedintelui Iohannis de a numi un ambasador în Israel, român, cu toate că a primit mai multe propuneri din partea guvernului."


Etichete Parlament

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live