Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Joi, 21 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

21 Iunie 2018
Vizualizari: 1055
Comentează add

UPDATE Ora 21.00: Şi sibienii au ieşit în această seară, din nou, în stradă; ei s-au adunat în Piaţa Mare şi au pornit în marş pe principalele artere ale oraşului.

Reacţii în stradă după condamnarea lui Liviu Dragnea

radiojurnal

 Proteste în Piața Victoriei. Foto: Arhiva Agerpres

UPDATE - RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI - 21 iunie, ora 21.00: Redactorul RRA, Felicia Mocanu, este printre protestatarii din Piaţa Victoriei şi vine, acum, în direct, cu mai multe detalii. Bună seara, Felicia! Ce se întâmplă acum în Piaţă? 

Reporter: Bun găsit! În momentul de faţă se intonează şi se cântă imnul României. Oameni care s-au strâns aici în piaţă cer demisia Guvernbului, dar totodată cer şi alegeri anticipate.

Dintre cei cu care am stat de vorb mi-au spus că doresc un viitor mai bun pentru copiii lor şi dacă ei la vârsta, de exemplu, de 50 de ani, nu mai pot pleca din ţară îşi doresc ca şi copiii să aibă un trai mai bun în România şi să nu îşi dorească să plece din ţară.

Totodată, se cere şi demisia lui Liviu Dragnea. Oamenii spun că trebuie să se retragă în acest moment şi să îşi dea demisia. Acesta ar fi cel mai bun lucru pe care Liviu Dragnea ar putea să îl facă, spun demonstrantii.

Ei mai scandează lozinci precum: "Împreună putem să salvăm România!", "Uniţi putem salva România!". Oamenii sunt solidari aici. Spun că dacă va fi cazul vor veni în Piaţa Victoriei seară de seară până când această situaţie se va schimba, până când Guvernul îşi va da demisia.

De asemenea, ei mai spun că trebuie să avem o garanţie a unei guvernări corecte şi îşi doresc să aducă diaspora acasă, după cum au spus protestatarii.

Ei intenţionează să rămână aici, în Piaţa Victoriei în jur de ora 22:30. În momentul de faţă circulaţia a fost deviată pe Bulevardul Ion Mincu, dar şi pe Bulevardul Kiseleff, dar şi de la Piata Charles de Gaulle până aici, în Piaţa Victoriei.

Şi sibienii au ieşit în această seară, din nou, în stradă; ei s-au adunat în Piaţa Mare şi au pornit în marş pe principalele artere ale oraşului.

La această oră, numărul protestatarilor a depăşit două mii cincisute, iar oamenii continuă să se alăture marşului.

Alţi 150 de demonstranti s-au strans în centrul Bacăului.

- - - - - - - - - - - -

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI - 21 iunie, ora 20.00 Strada a reacţionat la decizia Înaltei Curţi.

Câteva sute de persoane s-au adunat în Piaţa Victoriei şi au aplaudat decizia de condamnare la închisoare a liderului PSD Liviu Dragnea.

Oamenii scandează "Demisia, demisia", "Kövesi, Köesi", şi flutură steaguri tricolore şi ale Uniunii Europene.


Etichete Liviu DragneaPSDcondamnarePiaţa Victoriei

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live