Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Joi, 09 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Dragomir

9 August 2014
Vizualizari: 1183
Comentează add

Camelia Voiculescu, premierul Victor Ponta precum și alți politicieni au reacționat după condamnarea lui Dan Voiculescu la zece ani de închisoare cu executare.

Reacții după condamnarea lui Dan Voiculescu

mihaela-dragomir

Omul de afaceri Voiculescu Dan. Foto: captură youtube.

Sentinţa de ieri în dosarul Institutului de Cercetări Alimentare a generat o serie de declaraţii.

Dacă omul de afaceri Dan Voiculescu nu a avut nicio reacţie publică, în schimb, una din fiicele lui, Camelia, cea care a preluat conducerea imperiului media fondat de tatăl ei, a susţinut că acesta nu a comis nicio faptă reprobabilă.

Într-un comunicat de presă, Camelia Voiculescu a acuzat că decizia de condamnare a tatălui ei ar fi o încercare de intimidare a postului de ştiri Antena 3, parte a grupului INTACT, fondat de Dan Voiculescu.

La rândul său, premierul Victor Ponta a precizat ieri, printr-o postare făcută pe un site de socializare, că a luat act de decizia luată în acest dosar şi a dat asigurări că în calitate de lider politic va face tot ce îi stă în puteri ca jurnaliştii de la Antena 3 şi toţi jurnaliştii din România să îşi poată desfăşura activitatea profesională, potrivit dreptului constituţional la libera exprimare.

Klaus Iohannis: deciziile instanţelor să nu mai fie comentate

Pe de altă parte, fostul ministrul al justiţiei, europarlamentarul Monica Macovei consideră că verdictul de ieri în cazul Voiculescu dovedeşte că în România există judecători şi procurori profesionişti şi integri.

Tot într-o postare pe contul său de socializare, preşedintele PNL, Klaus Iohannis cere ca deciziile instanţelor să nu mai fie comentate, pentru a nu crea o presiune uriaşă asupra actului de justiţie.

La rândul său, liderul Partidului Conservator, ministrul agriculturii, Daniel Constantin a calificat condamnarea preşedintelui fondator al Partidului, Dan Voiculescu drept o dramă care i se întâmplă, cităm "unui om cu iniţiative benefice pentru România".

El a precizat că, uman, este alături de acesta.


Etichete Dan VoiculescusentințăInstitutul de Cercetări Alimentareom de afaceriCamelia VoiculescuAntena 3INTACTVictor PontajurnaliștiMonica MacoveiPNLKlaus IohannisjustițiePCDaniel Constantinjudecătoridosar

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live