Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO Luni, 01 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

16 Martie 2019
Vizualizari: 623
Comentează add

Reacția PSD la adoptarea bugetului

-

   

Social-democraţii afirmă că preşedintele a minţit din nou, uitând să le spună românilor că avizul Consiliului Suprem de Apărare a Ţării pentru Legea bugetului de stat a fost dat abia la jumătatea lunii decembrie 2018, la reîntoarcerea lui din vacanţă.
 
De asemenea, PSD consideră că şeful statului ar fi trebuit să ceară scuze tuturor categoriilor sociale care au fost afectate de întârzierea nejustificată a promulgării acestui act normativ.
 
Liviu Dragnea: În primul rând, milioane de copii din România au pierdut o lună de alocație mărită - din păcate, este primul efect; s-a întârziat finanțarea unor investiții și unor programe noi. Cred că Guvernul, Ministerul Dezvoltării, Ministerul de Finanțe ar trebui să discute în acest weekend și luni să-i prezinte primului ministru o variantă de strângere a termenelor necesare pentru adoptarea bugetelor locale pentru că sunt proiecte locale foarte așteptate și poate reușesc să găsească o variantă ca termenele din legislația actuală să fie scurtate, pentru ca primarii să înceapă lucrările pentru că sunt foarte mulți bani.
 

Etichete PSDbugetpresedinteLiviu DragneaKlaus Iohannis

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live