Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Vineri, 28 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

17 Iulie 2017
Vizualizari: 870
Comentează add

ASF își asumă punerea în aplicare a unor reglementări menite să rezolve problemele care au dus la creşterea excesivă a tarifelor RCA.

"RCA mai scump" pentru soferii indisciplinati

radiojurnal

Autoritatea de Supraveghere Financiară şi-a asumat punerea în aplicare a unor reglementări menite să rezolve problemele care au dus la creşterea excesivă a tarifelor RCA. Vicepreşedintele ASF, Cornel Coca Constantinescu, a mai declarat, astăzi, că şoferii indisciplinaţi vor plăti poliţe mai scumpe şi cu 80%.

Cornel Coca Constantinescu: Cel care este asigurat și are un comportament adecvat în trafic trebuie să primească un discount semnificativ. Am crescut acest bonus de la 32% la 50%. În ceea ce privește categoria persoanelor care au un comportament inadecvat în trafic, care fac accidente, care ne împing către zona de creștere a tarifelor și de rezolvare a acestor probleme pe care le constatăm că există astăzi, aceia vor plăti mai mult de 80% tariful RCA care este oferit.

Conducerea ASF şi reprezentanţi ai asociaţiilor patronale şi profesionale din domeniul transportului rutier de mărfuri şi persoane au discutat din nou, astăzi, despre normele de aplicare a noii legi privind asigurările RCA, ne-a transmis reporterul nostru, Ramona Alexandrescu.


Etichete ASFRCA

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live