Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NATIONAL RADIOFONIC Joi, 13 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

21 Noiembrie 2017
Vizualizari: 545
Comentează add

Peste 1.000 de permise de conducere au fost reţinute şi mai bine de 15.000 de sancţiuni au fost aplicate în urma unei ample razii a Poliţiei, desfăşurate în ultimele trei zile.

Razie a Poliţiei Rutiere, în toată ţara

radiojurnal

Foto: Arhivă.

Peste 1.000 de permise de conducere au fost reţinute şi mai bine de 15.000 de sancţiuni au fost aplicate în urma unei ample razii a Poliţiei, desfăşurate în ultimele trei zile, în toată ţara.

După cum anunţă oamenii legii, jumătate din numărul permiselor de conducere au fost ridicate pentru depăşirea vitezei maxime legale cu mai mult de 50 de kilometri pe oră. Totodată au fost reţinute şi peste 300 de certificate de înmatriculare. Şi în Capitală a avut loc astăzi o acţiune de amploare.

S-a urmărit neacordarea priorităţii pietonilor de către autovehicule, fenomen care este a doua cauză de accidente în Capitală.

Inspectorul Andra Arsintescu a coordonat acţiunea Poliţiei: Poliţiştii Brigăzii Rutiere au acţionat şi în această dimineaţă pe principalele artere ale Municipiului Bucureşti, în vederea reducerii riscului rutier în rândul participanţilor la trafic. Neacordarea priorităţii de trecere pietonilor se sancţionează contravenţional cu o amendă cuprinsă între 4 şi 5 puncte amendă, precum şi cu reţinerea permisului penrtu o perioadă de 30 de zile.

În primele 10 luni ale anului 10 persoane şi-au pierdut viaţa în Capitală şi alte 62 au fost rănite grav în aproape 500 de accidente produse ca urmare a nearcordării priorităţii pietonilor.


Etichete RaziePoliţia Rutieraţara

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live