Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: "ANTENA PARTIDELOR PARLAMENTARE" (emisiune conf.Legii 41/1994) Marţi, 26 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

3 Martie 2017
Vizualizari: 581
Comentează add

Rata şomajului s-a situat, în luna ianuarie, la cel mai scăzut nivel din ultimii 5 ani, ajungând la 5,4%, anunţă Institutul Naţional de Statistică.

Rata şomajului, la cel mai scăzut nivel din ultimii 5 ani

florin-lepadatu

 

Rata şomajului s-a situat, în luna ianuarie, la cel mai scăzut nivel din ultimii 5 ani, ajungând la 5,4%, anunţă Institutul Naţional de Statistică.

Numărul celor aflaţi în căutarea unui loc de muncă a fost, astfel, de 488 de mii de persoane.

Totodată, românii au devenit din ce în ce mai atenţi în selectarea ofertelor, având în vedere că acestea se află într-o creştere mai accelerată comparativ cu forţa de muncă, afirmă Bogdan Badea, reprezentantul unei platforme de recrutare.

Bogdan Badea: "Este o competitivitate în atragerea de candidaţi, ceea ce a făcut companiile să devină din ce în ce mai creative şi a găsi beneficii din ce în ce mai diverse, de la clasicele bonuri de masă, până la posibilitatea de a avea nişte grădiniţe în cadrul companiei, la posibilitatea de a merge la sală pe banii companiei, de a munci câteva zile de acasă.

Sunt multe metode prin care companiile încearcă să atragă candidaţii.

Angajaţii au de unde alege.

Este momentul pe care toată lumea îl recunoaşte, de altfel, în care angajatul a revenit la conducere şi cam dictează regulile jocului în acest moment."

 

Etichete Şomaj

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live