Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: OBIECTIV ROMANIA - continuare Miercuri, 20 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Iulian Olescu

15 Iunie 2017
Vizualizari: 1626
Comentează add

Comisiile reunite pentru industrii şi pentru buget din Parlament au amânat dezbaterea raportului de activitate al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei.

Raportul ANRE, amânat în comisiile parlamentare de specialitate

iulian-olescu

Comisiile reunite pentru industrii şi pentru buget din Parlamentul României au amânat dezbaterea raportului de activitate al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei.

Documentul are carenţe importante - a declarat preşedintele Comisiei pentru Induistrie a Camerei Deputaţilor, Iulian Iancu. 

Iulian Iancu: Raportul conţine date inexacte, conţine date contradictorii şi evită o informare corectă la capitole foarte importante, care evident prezintă un interes deosebit pentru consumator şi care le-ar permite consumatorilor să aibă o oglindă privind evoluţia tarifului între, spre exemplu, cei opt operatori din zona de distribuţie. Nu le oferă nicio oinformaţie priovimnd criteriile şi condiţiile de siguranţă în exploatarea sistemului, atat de distribuţie, cât şi de transport. Nicio prevedere privind evoluţia capacităţilor de producţie. 

Senatorii şi deputaţii din comisiile reunite au reproşat conducerii ANRDE şi faptul că nu au făcut tot ceea ce se putea pentru a impune operatorilor din piaţă să realizeze investiţiile la care s-au angajat şi au subliniat că întârzierea acestora poate pune în pericol siguranţă sistemelor naţionale de energie.


Etichete comisiile parlamentare de specialitateraport anrdeAutorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energieiiulian iancu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live