Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: "ANTENA PARTIDELOR PARLAMENTARE" (emisiune conf.Legii 41/1994) Miercuri, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

4 Septembrie 2019
Vizualizari: 710
Comentează add

Raportul făcut în urma controlului la Agenţia Naţională de Transplant este depus la DNA de către Ministerul Sănătăţii - declara ministrul Sorina Pintea.

Raportul Agenţiei Naţionale de Transplant

radiojurnal

90% dintre rapoartele realizate după controalele Ministerului Sănătăţii în unităţi medicale au fost depuse la Parchet sau la DNA - a declarat ministrul Sorina Pintea. Ea a afirmat că nu era necesar să facă publice măsurile luate în urma verificărilor şi a explicat ce s-a întâmplat cu raportul de după controlul la Agenţia Naţională de Transplant:
Sorina Pintea: Ministerul Sănătăţii, în urma controalelor pe care le face, emite nişte rapoarte care nu sunt publice, publice fiind doar concluziile. De asemenea, măsurile pe care le luăm în urma acestor verificări nu cred că a fost cazul să le facem publice. Raportul făcut în urma controlului la Agenţia Naţională de Transplant este depus la DNA de către Ministerul Sănătăţii.
Realizator: Ministrul Sorina Pintea consideră că activitatea Agenţiei Naţionale de Transplant s-a îmbunătăţit considerabil şi a menţionat că azi-noapte, la Deva, s-a facut o prelevare de organe - ficat şi rinichi. Urmează două prelevări la Cluj.
 


Etichete Raport TransplantSorina PinteaAgentie Transplant

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live