Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal, Liga I, etapa a 10-a: FCSB – Academica Clinceni Sâmbătă, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

16 Iunie 2021
Vizualizari: 145
Comentează add

Președintele CNAS a anunțat că se lucrează la o nouă formulă pentru rambursarea costurilor cu serviciile medicale acordate pacienților COVID.

Rambursarea costurilor cu serviciile medicale acordate pacienților COVID

florin-lepadatu

   

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI : Președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Adrian Gheorghe, a anunțat marţi că se lucrează la o nouă formulă pentru rambursarea costurilor cu serviciile medicale acordate pacienților COVID.

Aceste reguli vor intra în vigoare cel mai probabil spre sfârșitul anului, a menționat Adrian Gheorghe.


Adrian Gheorghe: Partea de COVID va fi finanțată principial pe baza numărului de cazuri COVID înmulțit cu un tarif. Desigur că va fi o trecere graduală la această modalitate, nu va fi pus niciun spital în situația ca peste noapte să fi primit un anumit volum de fonduri pentru tratarea cazurilor COVID şi mâine vor trebui să trateze aceiaşi pacienți cu mai puțini bani. Nu este vorba despre așa ceva și suntem foarte atenți în această analiză.

Şeful CNAS, Adrian Gheorghe, a mai spus că încă nu s-a discutat despre decontarea testelor PCR pentru pacienții oncologici care se internează, a transmis reporterul RRA Adriana Turea.

 

Etichete virusspital

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live