Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Luni, 06 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alin Şerbănescu

12 August 2016
Vizualizari: 972
Comentează add

Statul român este obligat să reactioneze dacă elementele prezentate în reportajul Sky News nu corespund realității, a declarat ministrul justiției Raluca Prună.

Raluca Prună: Statul să acţioneze dacă materialul Sky News nu este real

alin-serbanescu

Ministrul Justiției, Raluca Prună. Foto: gov.ro.

Statul român este obligat să reactioneze dacă elementele prezentate în materialul de presă difuzat de postul britanic Sky News TV nu corespund realităţii, a declarat ministrul justitiei, Raluca Pruna.

Ea a răspuns la o intrebare privind posibila actionare in instanta a postului de televiziune britanic. 

Ministrul justitiei  a adaugat ca s-au facut deja unele demersuri in acest sens. 

Ambasada României la Londra a anunţat ieri seara că a transmis Sky News o nouă scrisoare în care solicită postului britanic de televiziune să prezinte, în condiţii de difuzare similare, elementele care vor rezulta din ancheta desfasurată de Direcţia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizată si Terorism.

Procurorii DIICOT au anuntat ieri că trei cetăţeni români care apar în reportaj au fost retinuti 24 de ore pentru săvârsirea infractiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, nerespectarea regimului armelor si muniţiilor si comunicarea de informatii false.


Etichete reportaj sky newsdiicotministrul justitieiraluca prunaarmemunitii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live