Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: OBIECTIV ROMANIA - continuare Miercuri, 20 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

11 Mai 2017
Vizualizari: 1302
Comentează add

La acest sfârşit de săptămână, peste 250 de mașini clasice din cadrul raliului Tour Amical 2017 vor fi admirate la noi în ţară urmând să fie expuse în curtea Țiriac Collection

Raliul Tour Amical 2017 se termină la Bucureşti

bogdan-predescu

  Foto: comunicat presa

Punctul final al raliului de regularitate belgian Tour Amical, aflat deja la a 14-a ediție, la care participă peste 250 de mașini clasice, este la Bucureşti. În aceste zile avem şansa să admirăm exemplare clasice ale unor mărci precum Porsche, Austin Healey, MG, Jaguar, Aston Martin, Mercedes, BMW, Alfa Romeo, Triumph sau Bentley, unele dintre ele chiar din perioada ante-belică. 

Ediția din această primăvară a raliului Tour Amical a străbptut patru orașe europene, Antwerp-Praga-Budapesta-București și cinci țări, Belgia, Germania, Ungaria, Cehia și România, iar înainte de întoarcerea în țara natală, echipajele participante își vor prezenta mașinile în cadrul Galeriei Țiriac Collection. 
 
 
Este pentru prima dată când participanții la acest raliu tranzitează țara noastră, evenimentul având și un puternic impact turistic și de promovare a peisajelor spectaculoase de pe traseu. 
 
 
Pe lângă maşinile participante la raliu mai putem descoperi în cadrul galeriei un Renault AX Phaeton din anul 1908, un Renault Alpine din 1974 sau singura colecție din lume care cuprinde cele șase Rolls-Royce Phantom produse pănă în anul 1972. Multe dintre mașinile expuse au avut anterior proprietari celebri precum Sir Elton John, Sammy Davis Jr. sau Bernie Ecclestone. 
 
 

Etichete Maşina LuniiraliuTour Amicalmaşini clasiceJaguarBMWAlfa RomeoPorsche

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live