Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BURSA DE UMOR Sâmbătă, 05 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

28 Octombrie 2020
Vizualizari: 154
Comentează add

Ritmul de infectare cu noul coronavirus va încetini lent și doar dacă se respectă măsurile preventive, a avertizat secretarul de stat Raed Arafat.

Raed Arafat: Problema personalului medical este extrem de importantă

radiojurnal

  Raed Arafat. Foto. gov.ro

Ritmul de infectare cu noul coronavirus va încetini lent și doar dacă se respectă măsurile preventive, a avertizat, ieri, secretarul de stat Raed Arafat. Şeful Departamentului pentru Situații de Urgență a mai declarat că, în acest moment, problema personalului medical este extrem de importantă.
 
Raed Arafat: Din păcate, am văzut o adresă venită de la o instituţie, despre competenţe şi despre faptul că dacă medicul nu are anumite competenţe nu trebuie să participe la îngrijirea bolnavilor cu COVID. Colegii pe care i-am trimis în Italia acum câteva luni, o parte din ei erau medici de urgenţă. Când au ajuns în Italia, au prezentat fiecare unde lucrează, iar toţi au fost introduşi în secţiile de terapie intensivă şi au lucrat acolo, deci acolo unde a fost nevoie.
 
Realizator: Şeful DSU, Raed Arafat, a reamintit că toţi medicii rezidenţi şi specialişti care au dat examenul nu au un post şi vor dori, vor fi angajaţi la Spitalul "Gerota" din Capitală, fiind apoi direcţionaţi spre unităţile medicale unde este nevoie de ei. Angajarea va fi pe perioadă determinată, după care vor putea să opteze pentru posturile vacante fără concurs.
 
 
 

Etichete (II)Raed Arafatmediciritm de infectare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live