Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Marţi, 26 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Răzvan Stancu

20 Martie 2021
Vizualizari: 327
Comentează add

Raed Arafat: "Vor fi prelungite măsurile care sunt în vigoare în prezent la nivelul Capitalei pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV-2".

Raed Arafat: La acest moment nu s-a pus în discuţie carantinarea Capitalei

razvan-stancu

Raed Arafat. Foto. gov.ro

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a declarat astăzi că în acest moment nu s-a pus în discuţie carantinarea municipiului Bucureşti.

"La acest moment nu s-a pus în discuţie carantinarea Bucureştiului", a afirmat Raed Arafat.

Potrivit şefului DSU, în şedinţa Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, care va avea loc duminică, la sediul Prefecturii, vor fi prelungite măsurile care sunt în vigoare în prezent la nivelul Capitalei pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV-2, potrivit Agerpres.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate un număr de 6.096 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2.

În Bucureşti sunt 1.433 de cazuri noi. În cinci judeţe, numărul cazurilor noi se situează peste 200: Timiş - 377, Cluj - 293, Ilfov, Braşov - 263, Dolj - 200.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 112 de noi decese, iar la Terapie Intensivă sunt internați un număr record de 1.324 de pacienți.

GRAFIC: (Click pe poză pentru mărire) - Incidența cumulată a cazurilor la nivel județean în ultimele 14 zile la mia de locuitori. Sursa: stirioficiale.ro

grafic incidenta


Etichete raed arafatbucuresticarantina(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live