Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DINCOLO DE ZIDURI Marţi, 18 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

11 Octombrie 2021
Vizualizari: 237
Comentează add

Vor fi posibile întreruperi ale concediilor de odihnă în spitale și la IGSU, pentru 30 de zile. Probele practice ale rezidenţilor din anul V la Medicină de Urgență se amână.

Raed Arafat a emis 4 ordine pt gestionarea eficientă a infectărilor CoVID19

radiojurnal

   Raed Arafat. Foto. gov.ro

Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a emis astăzi patru ordine care vizează gestionarea eficientă a valului 4 de infectări cu CoVID.


Redactorul RRA, Dana Dumăscu, are detalii pe acest subiect.

Dana Dumăscu: Managerii unităţilor sanitare dispun întreruperea efectuării concediilor de odihnă şi a celor aflate în derulare, acolo unde situaţia o impune, pentru o perioadă de 30 de zile. Acestea urmează a fi replanificate când evoluţia situaţiei epidemiologice o va permite. Autorităţile au mai transmis că s-a decis dislocarea de personal suplimentar către Ambulanţa Bucureşti şi amânarea probelor practice ale rezidenţilor din anul V la specializarea Medicină de Urgenţă. În plus, cursurile pentru atestatul de Asistenţă Medicală de Urgenţă Prespitalicească se suspendă, urmând a fi reluate în luna decembrie, iar medicii înscrişi se vor reîntoarce în unităţile de bază. Totodată, la nivel naţional, IGSU va dispune întreruperea efectuării concediilor de odihnă pentru o perioadă de 30 de zile, dar şi a celor aflate în derulare începând de astăzi.


Etichete concediu de odihnăintrerupere/30 de zilespitaele și IGSUpandemia covid-19

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live