Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Luni, 06 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România

28 Mai 2021
Vizualizari: 1461
Comentează add

Radio România Actualităţi vă invită marţi 1 iunie, cu începere de la ora 18:00, la emisiunea-spectacol “Copile!”, realizată împreună cu trupa VOLTAJ.

Radio România și VOLTAJ, împreună de Ziua Internaţională a Copilului

radio-romania

Foto: Radio România.

Radio România Actualităţi vă invită marţi 1 iunie, cu începere de la ora 18:00, la emisiunea-spectacol “Copile!”, realizată împreună cu trupa VOLTAJ.


Evenimentul va fi transmis live pe Radio România Actualități şi pe paginile de facebook Radio România, Radio România Actualități, Radio Chișinău și Radio 3Net "Florian Pittiș" şi va fi precedat de un interviu cu membrii trupei VOLTAJ, realizat de Felix Crainicu, jurnalist la Radio România Actualități.


Spectacolul aduce “în faţa publicului” melodii consacrate ale trupei VOLTAJ: “Doar pentru ea”, “20”, “De la capăt”, “Dă vina pe VOLTAJ”, “Pic Pic”, “Și ce”, “Lumea e a mea”, sunt doar câteva dintre piesele ce vor fi cântate live din Studioul „Alfred Alessandrescu” al Radiodifuziunii Române. Şi pentru că este un eveniment dedicat copiilor, vor fi prezenți în studio 10 copii talentaţi, selectaţi de către membrii trupei, în urma unui concurs desfăşurat pe pagina de facebook VOLTAJ.


Tot pe 1 iunie, în cadrul emisiunii-spectacol de la Radio România Actualități, se va lansa noul single al trupei, “Copile!”.


VOLTAJ a obținut în 2015 două trofee în cadrul Galei Premiilor Muzicale Radio România: “Cel mai bun artist pop-rock” și “Cel mai bun cântec pop-rock” pentru piesa “De la capăt”.
 


Etichete sala radiovoltajziua copilului(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live