Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LUMINA CREDINŢEI Duminică, 05 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

6 August 2016
Vizualizari: 1166
Comentează add

Preşedintele Societăţii Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu, a felicitat Radio Reşiţa la 20 de ani de activitate neîntreruptă.

Radio România Reşiţa "a crescut foarte mult în ultimii ani"

radiojurnal

Foto: facebook.com/RadioResita.

Radio România Reşiţa a împlinit 20 de ani de activitate neîntreruptă. Potrivit datelor furnizate de Asociaţia pentru Radio Audienţă, Radio Reşiţa este lider regional, având cu 30% mai mulţi ascultători faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Preşedintele Societăţii Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu a felicitat tânăra echipă a radioului.

Ovidiu Miculescu: Radio România Reşiţa este una dintre cele mai performante studiouri regionale, Radio Reşiţa a crescut foarte mult în ultimii ani, Radio Reşiţa are o echipă de oameni extrem de inimoşi, profesionişti dedicaţi, extrem de muncitori şi extrem de devotaţi acestui public, prin care respiră zi de zi.

Cu această ocazie, preşedintele Uniunii Ziariştilor din Banatul istoric, Vasile Todi, a înmânat postului Radio Reşiţa cea mai înaltă distincţie de merit a forului pe care îl reprezintă. Tot aseară, Filarmonica Oltenia Craiova a susţinut în concent în centrul civic al Reşiţei, iar în Parcul Tricolorului a avut loc un spectacol folcloric. În această seară va concerta Trupa Direcţia 5.

Radio România Reşiţa a împlinit 20 de ani de activitate neîntreruptă.

Cu această ocazie, Filarmonica Oltenia Craiova a susţinut aseară un concert în centrul civic al Reşiţei, iar în Parcul Tricolorului a avut loc un spectacol folcloric.

În această seară va urca pe scenă trupa Direcţia 5.

Potrivit datelor furnizate de Asociaţia pentru Radio Audienţă, Radio Reşiţa este lider regional, având cu 30% mai mulţi ascultători faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.


Etichete radio resitaaniversareovidiu miculescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live