Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA 10 - continuare Joi, 20 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

RADOR

12 Aprilie 2019
Vizualizari: 192
Comentează add

Reuniunea Radio EBU este locul unic de întâlnire pentru liderii seniori din lumea radioului public.

Radio România, reprezentată în Comitetul Radio EBU prin Dan Şanta

rador

 

Dan Şanta, directorul de Relaţii Internaţionale al Societăţii Române de Radiodifuziune, a fost ales membru al Comitetului Radio EBU în cadrul celei de-a 25 reuniuni Radio EBU ce s-a desfăşurat în perioada 10-12 aprilie la Sofia.

La evenimentul găzduit de Radioul Naţional din Bulgaria au participat Graham Ellis (BBC) – reales preşedinte al Comitetului Radio EBU, Graham Dixon – EBU Head of Radio, Georgică Severin – preşedinte director general Radio România, alţi preşedinţi şi reprezentanţi de top ai radiourilor naţionale din ţările membre EBU.

În cadrul aceleiaşi reuniuni, Philippa de Roten (SRG SSR/RTS, Elveţia), Serge Schick (GRF/SRF, Franţa) şi René Zavoral (CR, Republica Cehă) au fost aleşi vicepreşedinţi ai Comitetului Radio EBU.

„Sectorul public de radio trebuie să se adapteze permanent provocărilor din industria de media, dar şi să profite de noile oportunităţi prin care poate adânci relaţia cu ascultătorii, iar rolul Comitetului Radio EBU este crucial, în acest sens. Sunt profund onorat de încrederea cu care am fost învestit de colegii mei din Europa”, a declarat Dan Şanta.

Reuniunea Radio EBU este locul unic de întâlnire pentru liderii seniori din lumea radioului public. Sectorul mass-media publice se confruntă în mod constant cu noi provocări, în diferite domenii de activitate, dar în acelaşi timp se introduc noi oportunităţi pentru aprofundarea relaţiilor cu publicul.

În cadrul reuniunilor Radio EBU participanţii stabilesc în mod constant noi modalităţi de interpretare şi îndeplinire a misiunii de serviciu public şi împărtăşesc perspectivele lor.


Etichete Georgică SeverinDan SantaRadio Romania

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live