Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Vineri, 10 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

17 Martie 2020
Vizualizari: 999
Comentează add

Radio România Muzical în sprijinul copiilor și muzicienilor

radio-romania-actualitati

Foto: RRM.

Radio România Muzical, în sprijinul copiilor, profesorilor, muzicienilor, publicului


Chiar dacă cursurile școlare sunt suspendate, proiectul “Ascultă 5 minute de muzică clasică” inițiat și organizat de Radio România Muzical continuă, ca de obicei, pe pagina proiectului www.romania-muzical.ro/5minute.

În prima pagină a acestui site pot fi ascultate două piese noi însoțite de explicații, în fiecare săptămână. Copiii pot răspunde și la concursul online cu întrebări legate de explicațiile ascultate. Săptămânal, sunt aleși 10 câștigători prin tragere la sorți, premiile constând în CD-uri cu muzică clasică. Câștigătorii sunt afișați pe site-ul proiectului, săptămânal; premiile vor fi expediate pe adresele școlilor unde studiază câștigătorii, odată cu reluarea cursurilor.

Pe pagina proiectului Ascultă 5 minute de muzică clasică, linkul Piese pentru elevi cuprinde o arhivă a tuturor pieselor muzicale cu explicații transmise în școli începând cu anul 2014 – în total, peste 200 de piese, esențiale pentru dezvoltarea unei culturi muzicale.

Tot în această perioadă, când concertele live sunt suspendate, Radio România Muzical vrea să vină în sprijinul muzicienilor, dar și al publicului.

Muzicienii care și-au propus să organizeze concerte live pe propriul site/cont social media, sunt invitați să transmită informații despre aceste evenimente către Radio România Muzical, la adresa rrm.msite [at] gmail.com , pentru a beneficia de promovare.

Mai mult, Radio România Muzical poate găzdui pe site-ul și contul său Facebook aceste evenimente live.

Pentru concerte transmise în direct (și) pe site-ul Radio România Muzical, este necesar codul embeded al transmisiunii, pentru live pe Facebook, recomandăm crearea unui eveniment cu Radio România Muzical co-hosting.

R.S.


Etichete radio romania muzicalasculta 5 minutede muzica clasicacopiimuzicieniprofesori(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live